Frække kusser hvordan får jeg en orgasme

      Comments Off on Frække kusser hvordan får jeg en orgasme

frække kusser hvordan får jeg en orgasme

På denne måde sendes blide vibrationer ind til klitoris, uden at det bliver for meget. Måske slapper hun af igen, og så kan du have held til at give hende endnu en orgasme. Multiorgasmer hos kvinder er noget helt særligt og de bliver mere og mere intense. Det kan også være, at hun har fået nok, men så skal hun nok blidt skubbe dig til side. Uanset, så er du sikkert utroligt populær lige nu. Ekstra guf — der er et par tricks, der kan få kvinden helt op at ringe.

Efter orgasmen — efter kvinden har fået orgasme, vil klitoris være utrolig følsom, men har du lyst, og har hun lyst, kan du ultra blidt slikke videre på klitoris. Ved at slikke videre kan du måske forlænge orgasmen og måske give hende endnu en, eller det kan endda føre til multiorgasmer. Langt de fleste kvinder elsker at få slikket fisse, men det er, som beskrevet ovenover, ikke altid lige nemt at vide, hvordan man gør. Om baggrunden for bogen, der er en særdeles grundig og brugervenlig indføring i kunsten at slikke fisse, forklarer han:.

Der var efterfølgende en hel del mennesker, der opfordrede mig til at skrive en bog om det, da det ikke er nogen hemmelighed, at jeg altid har været meget begejstret for lige præcis den ydelse, griner han. I bogen giver han masser af praktiske anvisninger og tips til, hvordan man med sin tunge og mund giver kvinden den allerstørste nydelse. At slikke fisse handler dog ifølge ham ikke kun om at give nydelse, men i lige så høj grad om at nyde det selv:.

Det er jo en gave, man får. Kvinders fisser er fantastiske — der er ingen grænser for, hvor forskellige de er. Det er jo en fest at få lov til at bruge sin følsomme tunge lige der. At få lov til at lege med det allermest intime på kvinden. Og enormt dejligt at opleve kvinden give sig hen til nydelsen. Det er fantastisk lækkert at lægge sig til en fisse og ikke have en deadline — bare have tid til at nyde det.

Det kan man blive helt høj af, fortæller han. Og det er der ingen grund til. Og der er intet mere charmerende og indtagende end en nyvasket fisse. Fisser er så forskellige, og der er ingen, der er grimme. Det er sørgeligt, når nogen synes, de er grimme eller ligefrem ønsker at få dem opereret, f. Vi kan altså lide det hele! Der har virkelig været forskel på den måde, jeg gennem tiden har fået slikket fisse på. Nogle mænd opfører sig nærmest som om, de ikke ved, hvad de skal stille op med sådan en — slikker ikke til, rører ikke særlig meget, bruger ikke ordentlig tid på det og fumler egentlig bare rundt dernede.

Det er et stort turn-off. Der er mange mænd, der ikke har sat sig ind i, hvordan vi kvinder er skruet sammen forneden, og det er ret vigtigt, hvis man vil give sin kæreste en ordentlig omgang oralsex. Heldigvis har jeg nu mødt mesterslikkeren: En mand, der både godt kan lide at slikke fisse og som har hørt efter, når tidligere kærester har vejledt ham. Jeg kan mærke, at han kan lide at slikke fisse, og kombineret med, at han har en engels tålmodighed, en ufatteligt insisterende tunge og meget flittige hænder, der både finder vej til fisse og røv, kan det gøre mig helt rundt på gulvet.

Han har heller ikke noget imod at bruge sexlegetøj. Vi har en vibrator, som kan bruges både det ene og det andet sted, og hvis han bruger den oppe i mig, samtidig med at han slikker direkte på min klitoris gennem længere tid — og det skal altså være en vedvarende, konstant slikning i mere end minutter — så kommer jeg med et brag. Hellere slik end samleje! Jeg vil faktisk hellere slikkes end have egentligt samleje.

For mig er det den ultimative form for nydelse, og en mand kan drive mig fuldstændigt fra koncepterne, hvis han kan finde ud af at slikke mig ordentligt.

Det værste er, når en mand slikker én, selv om han egentlig ikke har lyst, men bare gør det som en pligt-ting, der skal til for at varme op til den egentlige action. Det kan man altså mærke, og det er slet ikke rart. Det modsatte er fantastisk: Når man kan mærke, at manden virkelig nyder det og giver sig god tid til at udforske, tirre og til sidst bare giver den gas.

Min eks kunne en særlig teknik, hvor han slikkede samtidig med, at han stimulerede mit G-punkt med en finger. Det sendte mig helt op i skyerne. Først og fremmest har det stor betydning for mig, at manden forstår, at hele min krop er følsom. Når jeg bliver slikket, nyder jeg variationerne, at han holder mig på grænsen til at komme, når han tager hele fissen i munden, suger og lader læberne glide langsomt ud.

Nogle gange ligger jeg på siden med ham mellem mine lår, så han rigtig kan komme til og så han kan presse tungen langt op i mig. Jeg nyder også, når han slikker mellemkødet, langsomt og vedvarende, når han slikker mig bagfra, blide strejf af tungen, der bliver mere og mere krævende.

Hvis jeg skal komme, er det en vedvarende ens rytme og hårdhed, der virker. Elsker når min kæreste giver mig en god gang oralsex, han er og bliver en rigtig fisseslikker. Mens han slikker mig, bruger jeg indimellem en klitoris vibrator, det virker bedst sådan på mig til at opnå orgasme.

Åh Gitte34 hvis du mangler en ny kæreste, til en god gang oralsex. Må du gerne skrive til mig, elsker at slikke fisse på en fræk kvinde. Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Gem mit navn, mail og websted i denne browser til næste gang jeg kommenterer. Leave this field empty. Hej Slik jeg er en mand på 38 år, og ja jeg elsker at slikke fisse, hvor gammel er du? Nyder at slikke fisse selvom jeg er til mænd så hvis du vil prøve er jeg frisk.

Det kræver tid, øvelse og tålmodighed for at få det til det. Ejakulation er udskilning af væske. Det bedste eksempel på ejakulation er måske mandens sædudtømning.

Men også mange kvinder kan ejakulere, eller udskille væske under orgasmen. Og da snakker vi ikke om den normale fugtighed som opstår i skeden. Vi snakker faktisk om en udløsning, som på mange måder kan sammenlignes med den manden har — mange kender det, som en sprøjteorgasme.

Det er særligt efter , at der er blevet forsket på kvinders ejakulation. Før denne tid blev ejakulation hos kvinder stort set afvist som vrøvl af fagfolk læger, gynækologer, psykiatere, etc.

Dette førte ofte til unødvendige operationer for at rette op på inkontinens hos kvinder , dyr terapi for at finde ud hvad der lå bag inkontinens og i enkelte tilfælde endog skilsmisse fra oprørte ægtefæller. Der må det imidlertid siges, at ejakulation og sprøjteorgasmer hos kvinder slet ikke er så ukendt, som enkelte måske tror, for selv Aristoteles skal have skrevet om dette i sin tid.

Kvindelig ejakulation indebærer udskilning af væske fra urinrøret. Denne væske er imidlertid ikke urin, og selve ejakulationen er ofte efterfuldt af en dyb orgasme. Stimulering af G-punktet er den mest kendte metode for at opnå denne ejakulation, men ikke nødvendigvis den eneste. Lad det være sagt en gang for alle, at ikke alle kvinder ejakulerer og fremprovokerer en sprøjteorgasme. Blandt dem, som gør det, er det ofte stor forskel på den mængde væske som udskilles, akkurat på samme måde som mænd udskiller forskellige mængder væske under sædudtømmingen.

For nogen kvinder kan det være nogle få dråber væske, mens hos andre kan der være nok væske til at fylde en tekop. Når det gælder selve ejakulationen, så kan også den opleves forskelligt. Nogen vil mærke, at der render mere væske end normalt, og at sengen bliver ganske våd. Andre igen kan opleve ejakulationen som en kraftig stråle fra urinrøret. Videre forskning på denne væske har slået fast, at det ikke drejer sig om urin.

Selv om det ikke hersker fuld enighed om det, så mener de fleste forskere, at denne væske kommer fra nogle kirtler, som ligger i vævet ved selve urinrøret urinrørssvampen. Stimulering af G-punktet fører til, at disse kirtler producerer den væske, som så udskilles under sprøjteorgasmen. Kendskab om G-punktet og ejakulation vil kunne udvide kvinders seksuelle repertoire og samtidig give dem et mere fuldstændigt sexliv.

Forudsætningen er, at man accepterer alle sider ved sin egen sexualitet. Der findes med andre ord ingen grund til at undertrykke den nydelse, mange kvinder føler under selve ejakulationen.

Men samtidig bør der måske også advares mod, at man fokuserer for meget på G-punktet og ejakulationen. Hvis man bliver for målorienteret og kun fokuserer på teknikker for at fremskaffe denne specielle orgasme, så vil sexlivet miste lidt af gnisten og så har man glemt det vigtigste af alt, nemlig at sex skal være sjovt! Det vil sige, at de får sprøjteorgasmer hver gang, de dyrker sex — om de vil det eller ej, Med denne risiko in mente, bør du overveje, om du overhovedet har lyst til at begynde at eksperimentere med sprøjteorgasmer?

Hvis du er en af dem, som sprøjter mod din vilje, kan I forsøge jer med stillinger, hvor penis ikke rammer og stimulerer G. For nogle virker det, for andre gør det ikke, men der er desværre ikke så mange alternativer.

Mange mænd ved det ikke engang selv. Men lige bag pungen sidder en erogen zone, som ofte kaldes mandens g-punkt. Det kan nemmest beskrives som mellemkødet, hvor det gør godt med berøring eller let tryk med en eller to fingre eller tungen. Teknisk set er der tale om massage af prostata, hvilket både kan gøres indvendigt og udvendigt.

For de fleste er det for grænseoverskridende med en finger oppe i sin mand. Men efter sigende skulle det være en sensationel oplevelse.

Tør du og din partner at være hæmningsløse, får du her teknikken. Husk sikkerhed, renlighed og en god glidecreme. Lad din finger blidt trænge op i ham til og med andet led på fingeren. Nu skulle du gerne mærke bagsiden af prostata — den mærkes som en hård knude på størrelse med en kastanje. Du skal dog ikke være alt for brutal og hurtig, når du har din finger oppe i hans endetarm.

På den måde kan du blidt stimulere hans prostata indefra. Lange negle må frarådes. Masser af kvinder har svært ved at få orgasmer. Men det kan der gøres noget ved. I 20 år har seksualterapeut Pia Struck undervist hundredvis af kvinder — og næsten alle er gået fra hendes workshops med et smil om munden og mindst én god orgasme i bagagen.

Der er rigtig mange kvinder, som har svært ved at få orgasme sammen med en mand. Der er kvinder, som godt kan få orgasme, når de onanerer med f. Og der er et pænt stort antal kvinder, som slet ikke har et onani-liv, men forventer at partneren skal sørge for det hele. Og så er der en masse kvinder, som slet ikke onanerer, men bare slukker for og lukker ned for hele flowet i kroppen, når de ikke har en partner, fortæller Pia Struck.

Og hun ved om nogen, hvad hun snakker om. Gennem de seneste 20 år har hun på workshops hjulpet cirka kvinder til et bedre sexliv — enten med sig selv i form af masser af god onani, eller sammen med en partner. Hun underviser både i det at få orgasmer, men også i at få bedre orgasmer. Det gør de, fordi de hos Pia Struck lærer, hvordan de kan bruge deres krop på den rigtige måde.

Ifølge hende er det nemlig muligt for alle at få orgasme — hemmeligheden er, at lære at arbejde med nogle særlige seksual-dynamiske kropsteknikker, der giver større seksuelt flow i hele kroppen.

Kvinderne bliver opfordret til at gå hjem og træne teknikkerne grundigt, for som i så mange tilfælde gør øvelse mester. Køb sexlegetøj til bedste orgasmer, se her. Men det er en fejl: Hun opfordrer alle kvinder til at opgradere og værdsætte onanien som en selvstændig seksualitet, fordi ens onaniliv — det at elske med sig selv — er lige så værdifuldt som det at have partnersex. Desuden giver et rigt og hyppigt onaniliv næsten altid bedre partnersex.

Pia Struck ser mange kvinder, som har svært ved at give slip på kontrollen — og kvinder, der føler, at de på kort tid skal kunne præstere en orgasme.

Men når vi presser os selv, vil den som regel ikke komme. Tværtimod skal vi slappe af og lade os flyde med. Vi skal have en kvindelig seksualitet, og den handler bl. Hvis vi lærer at udnytte de ressourcer, vores seksualitet og krop indeholder, kan vi derfor alle lære at give nok slip til at opleve massevis af dejlige orgasmer — også selv om det i starten kan synes svært.

Men selv i de tilfælde er der noget at gøre. Der findes simpelthen ikke håbløse tilfælde, siger Pia Struck. I dag betragtes orgasmen som en selvfølgelighed for langt de fleste kvinder, og mange — både mænd og kvinder — beskriver, hvordan glæden ved at give sin partner orgasme i langt højere grad overstiger nydelsen ved deres egen. Der er faktisk ikke den ting, orgasmer ikke er godt for.

De mindsker risiko for hjertesygdomme og brystkræft, styrker dit immunforsvar, giver dig bedre søvn, får dig til at se mere ungdommelig ud, regulerer din menstruationscyklus, letter dig for eventuelle menstruationskramper, reducerer kroniske smerter, reducerer stressniveau og styrker selvtilliden.

For de fleste skal klitoris med. Du kan mærke alt mellem 3 — 15 sammentrækninger, som regel i skede, livmoder og anus og dit blodtryk og puls topper, når du kommer. Et af de emner, der optager mange af os kvinder, er orgasmer! Ja, nogle har bare aldrig fået en orgasme.

Orgasmen er i sig selv ikke nødvendigvis det vigtigste ved seksuel kontakt, men den manglende orgasme kan nogle gange afsløre dybere emotionelle problemer; angst for at slippe selvkontrol, mangel på kropslig selvtillid hvilket i øvrigt er helt overflødigt ifølge mændene selv , eller angsten for at slå til — eller sige fra, hvilket kan forplante sig i sexlivet.

Vi tænder med hjernen! Forestillingens verden er sexet, og det er i tankerne, at alt seksuel aktivitet starter. Forestil dig, at I spiser middag ude med jeres venner. Mens han taler, forsøg da at tænke på, hvad hans tunge vil kunne gøre senere, på dig.

Lad dine øjne vandre henover hans krop. Tænk på, hvordan hans hånd og fingre der holder om et glas, føles når de rører dig de mest fantastiske steder. Prøve også at onanere, lige før sex. Så har du forberedt din krop godt, og er det tættere på orgasmen. Hvis du tror at knibeøvelser kun er for gamle gifte koner, så har du taget helt fejl.

Undersøgelser viser, at kvinder er tilbøjelige til at få flere og mere inderlige skede orgasmer, hvis de er gode til at lave deres knibeøvelser. Skede orgasmer er ikke det samme som klitoris orgasmer, som altså er det de fleste kender og får. Du kan ikke styre hvor følsomt et g-punkt, eller andre steder inde i er, men du kan styrke din muskulatur ved at lave knibeøvelser dagligt.

Når du eksperimenterer med dine orgasmer alene, så læg mærke til, hvilke teknikker, bevægelser og så videre, der giver dig mest medvind. Lav gerne en slags logbog, hvor du noterer dine iagttagelser. Det kan man blive utrolig klog på sig selv af.

Af og til kan man føle sig rigtig liderlig, og er det bare om at gribe chancen! Hop forspillet over, og lad ham penetrere dig uden noget forspil.

Det kan sagtens være rigtig frækt, at det går stærkt. Hvis du derimod ikke føler dig helt klar til sex, så kan oralsex være vejen frem og tage dig det tættere på orgasmen. Jo bedre din mand er til at kontrollere hans udløsning, desto bedre chance har du for at få mere end en orgasme. Hvis du føler dig virkelig liderlig, så grib chancen, spring forspil over og lad ham trænge ind uden forspil overhovedet.

Hurtighed kan være drønfrækt i sig selv. Hvis du kun føler dig en lille smule smålun, kan masser af oralsex være nødvendigt for at få dig over i lystens rige og tæt på orgasme. Jo bedre, han kan styre sin udløsning, jo bedre er dine chancer for at opnå flere orgasmer. Rør blidt, men meget, på hans penis.

Ved at gøre det under forspillet med din hånd, fisse eller tunge, så vil han blive mindre følsom når først i går i gang — og dermed holde længere tid. Hvis du føler han er lidt for tæt på at komme, så prøv at klemme ham om penisroden — et stramt greb i et par sekunder kan udsætte hans sædafgang. Du kan gøre ham sindssyg på den gode måde ved at gejle ham op til 7 eller 8, og derefter drosle ned igen af flere omgange, før du tillader ham få orgasme. Hvis du sigter efter en klitoris orgasme, så find en sex stilling, hvor du eller din partner uden problemer har adgang til klitoris og dermed stimulere den med fingrene eller med en vibrator.

Det er altså ikke at snyde, men at anerkende at din krop kræver mere stimulation end han gør. Hvis du går efter G-punkts orgasmen, så kan du forsøge dig med at sidde ovenpå ham, eller en stilling bagfra, så hans penis har den helt rigtige vinkel. Prøv at sprede kønslæberne helt når han er inde i dig, og pres dem mod ham for at få max friktion på klitoris, og området ved urinrøret — det er fyldt med nerveender. Hvordan han støder er vigtigt! Prøv at bede ham bevæge sit bækken i cirkler i stedet for op og ned.

Formålet er at holde så meget af penisroden og hans krop i kontakt med hele dit underliv som muligt. Bed ham afveksle med korte, lette bevægelser i stedet for bare at køre de dybe og hurtige stød. Se sex ekspert Jacob Olriks video om stødteknik herunder. Brug forskellig stimulering for hver orgasme. Du har nemlig større chance for at opnå mere end én orgasme, hvis I skifter mellem de forskellige former for nydelse. Veksl mellem oralsex og samleje med en finger på klitoris.

Det kan også være, at en smule porno, der spiller i baggrunden, er lige hvad du har brug for at komme én gang til. Samme trick gælder, hvis han er for tæt på orgasme: Du kan eventuelt skyde en afbrydelse ind, hvor du får ham til at give dig oralsex, indtil han lige er dampet af.

Vejrtrækning er essentiel i forhold til at nå orgasme. Men eksperterne er ikke helt enige om den bedste metode. Nogle siger, at dét at holde vejret, når du kommer, styrker fornemmelserne. Andre mener, at holder du vejret, så tvinger du blodet til at flyde imod din hjerne og væk fra dine kønsorganer. At fortsætte med at trække vejret dybt igennem orgasmen er anbefalet af spirituelle sex lærere, der hævder, at dyb vejrtrækning gør det nemmere for dig at få endnu en orgasme.

Men der er dog bred enighed om, at hvis du vil mærke din orgasme over et større område end lige i fissen, så skal du starte før orgasmen ruller ind over dig. Hvad der virker for netop dig, må du selv eksperimentere med. Det vigtigste er at afprøve teknikkerne. Vær opmærksom på, hvad din krop gør lige før orgasme. At kende vejen til din orgasme og hvad der udløser den, er utrolig nyttig viden. Fokusér på, hvad du helt af dig selv gør, når orgasmen er på vej, og prøv så at overdrive det.

Hvis du normalt bliver helt stille og holder vejret, kan du prøve at gøre det næste gang du er ved at klimaks men ikke for længe! Hvis du opdager, at du altid krummer tæer, når du kommer, så gør det på forhånd. Du kan komme til et punkt, hvor din hjerne tænker: Hun holder vejret og krummer tæer, hun er på vej til orgasme, jeg støtter lige op og får det til at ske. Og glem ikke at lave støj. Det lyder og føles sexet, og det alene kan være meget overbevisende og få dig tippet ud over kanten.

Men han er sandsynligvis også jaloux på din evne til at svæve i den skønne orgasme nydelse i timevis! Alt, hvad der forsinker hans orgasme, øger hans nydelse. Alt, hvad der fremskynder din orgasme, øger DIN nydelse. Vis hinanden, præcis hvad der virker for at opnå den effekt! Hold op med at bekymre dig om, om han synes dine forespørgsler er underlige.

En finger stukket op bagi lige på det rigtige tidspunkt kan for eksempel være lige det, der skal til, for at du kommer. Mange kvinder tør ikke bede om den slags, fordi de frygter, kæresten vil tænke, de er billige eller vulgære. Helt ærligt, de fleste mænd vil elske at få lov at se den side af dig. Hvis du ikke har fået orgasme mens I elsker, så giv dig selv en bagefter. Han kan se på eller være med ved at lægge sin hånd ovenpå din.

Onanér i det hele taget tit sammen. Forskerne hævder, at det øger din seksuelle appetit, fordi liderligheden vokser jo mere vi bruger den, uanset hvordan. Mange kvinder og mænd bruger sex fantasier som katapult udi et orgasmisk kredsløb. Nogle kan faktisk ikke få orgasme uden. Det skal man ikke skamme sig over! Måske kan dine sex fantasier være med til at tænde ham, men hvis du ikke har lyst til at dele din indre film, så er det også okay. Og han er jo ikke tankelæser, vel?

Der er omkring nerver, der ender i klitoris, og de har udelukkende til formål at fremme nydelsen. Til sammenligning har penis kun det halve antal.

Nogle er meget følsomme dér, mens andre skal have det lidt mere lige på og hårdt, når de bliver stimuleret. Klitoris er, ligesom en penis, et erektivt organ, der svulmer op, når du er seksuelt ophidset og langt de fleste kvinder anser klitoris som deres mest erogene zone og stimulerer hovedsageligt klitoris , når de onanerer.

Måske kan man derfor med rette sige, at der ikke findes to slags orgasmer — skede- eller klitorisorgasme — men at en skedeorgasme faktisk er en dyb klitorisorgasme. Pyt med hvad det hedder, så længe det er så skønt! Størrelsen af klitoris varierer meget fra kvinde til kvinde: Det er dejligt at rejse med en du holder af.

En orgastisk himmelflugt tæt omslynget af kæresten er endnu bedre. Hvis du ikke allerede har bestilt rejsen, kan du få nærmere oplysninger her og bagefter selv indløse billet i dobbeltsengen.

Lad os først slå fast, at alle former for orgasme er vidunderlig. Hvad enten du gør det med dig selv, eller din kæreste hjælper dig på vej. Det er skønt at slippe kontrolknappen, folde vingerne ud og mærke kroppen eksplodere af lyst, men hvis du og din kæreste endnu ikke har nået toppen sammen, så er det måske nu, I skal begynde opstigningen.

Men husk, at længslen efter at komme sammen må ikke blive et pres. Præstationsræs er aldeles uforeneligt med en god orgasme, og måske i særlig grad simultan-orgasmen, som stiller krav til nænsomhed, indlevelsesevne og samarbejde. Her får I lidt nyttig viden om, hvordan I forbereder jer bedst muligt til en stjernerejse for to.

Hvis du forventer at få orgasme, vil chancen for at få den blive større. Det samme gælder for en simultan-orgasme. Forhåndsindstillingen spiller en vigtig rolle i det seksuelle opspil. Balancen er hårfin, for hvis forventningerne er for store, bliver skuffelsen tilsvarende.

Men I behøver jo ikke at ramme månen hver gang — selv hvis I skulle ramme ved siden af, får I jo stjernerne at se! Ligesom man skal have pas og billetter i orden, når man skal på charterrejse, så er det også vigtigt, at I har tjek på de ydre omstændigheder ved jeres seksuelle himmelflugt — det vil minimere senere distraktioner og være en fordel for jeres kommende orgasme.

Hvis jeres samvær skal foregå i soveværelset, så sørg for at fjerne forstyrrende elementer som f. Hvis det er vigtigt for din afslapning, at opvasken er taget og middagsbordet ryddet, så gør det. Enhver distraherende tanke er en forhindring for hengivelsen.

Indstil dig mentalt allerede i god tid inden I skal være sammen. Gå bevidst ind for at lire hinanden med flirt, berøringer og hentydninger.

Send frække beskeder mens I er på arbejde. Tænk sanseligt på hinanden. Hør noget bestemt musik, tag et varmt bad, læs et par saftige kapitler i Fanny Hill osv. Forbered krop og sind på maksimal nydelse — ikke ydelse. Du ved jo godt, at hjernen er den vigtigste erogene zone. Orgasmen starter i hovedet. Dine tanker og følelser af begær sender besked til hormonerne, som igen øger blodtilstrømningen til skeden og gør dig følsom og klar.

Det tager lidt tid. Glem ikke, at du — som kvinde — sidder ved et kontrolbord fyldt med knapper, der kan trykkes og drejes på. En af de vigtigste forudsætninger for at lykkes med det fælles stjerneskud er, at du er tændt, og at han er afslappet.

Du skal måske berøres, drilles, masseres og gejles på den — for dig — helt rigtige måde. Din partner derimod skal være tændt, men cool. Stryg ham på lår og balder, hvisk i hans øre og hids ham op uden at han koger over. Lad være med at røre ved pikken. Han skal hjælpe dig til et højt tændingsniveau, uden selv at blive for stimuleret — det er en svær balancegang. For hvad er mere ophidsende end at høre sin kæreste stønne og sukke! Det bedste er, at han holder sig klar og kan komme til dig, så snart du er klar til ham.

Derved øges chancerne for at I begge er klar på samme tid. Når du er klar, så tag hans hænder og mund fra din nakke og ryg — eller hvor de nu har befundet sig — og styr ham hen i mod dine mest følsomme områder.

Jo mere ophidset du bliver, desto mere følsom er du overfor hans berøringer, men glem ikke, at du bestemmer! Det glider ikke altid lige let, og en af jer kan ryge af sporet. Og i de fleste tilfælde vil det være dig.

. Unge escort piger eskorte dk

Escort ribe escort i taastrup

Frække kusser hvordan får jeg en orgasme

okt Massage værelser modne kvinde med behårede kusse får orgasme Modne girl københavn fræk fisse Frække nøgenbilleder behåret fisse Frække Har du ikke stedet hvor vi kan mødes er jeg frisk på diskrete møder i bil på. jeg er hele tiden liderlig, og elsker at få slikket fisse! . så ville jeg slikke den til du for en fræk orgasme, men jeg ville også vise dig hvordan du for den helt rigtig . Tjek bloggen og få alle de lækre tips og tricks til, hvordan du giver en kvinde helt fantastisk oralsex og slik hende til den lækreste orgasme hun nogens kvindes orgasme. Hertil kan det formulabmx.eu være en fordel at inddrage lidt frækt sexlegetøj.

Jeg prøvede derefter at hælde varmt vand ned til svampene som de sugede op, og det var meget mere realistisk, men awesome! Det er da godt at du er glad for min lille opfindelse: Godt at du fandt på sådan en lille detalje som man lige kan bruge: Så tak for rådet, hehe: Det er jeg glad for, og del den endelig med dine venner som også er interesseret i den her slags: Hej det var en mega god ide med at gøre den strammere. Man kunne bare mærke mere ved det og man fik bare en meget bedre udløsning.

Jeg fik din vildeste orgasme jeg kunne bare ikke få den ud. Nu er min ven desværre blevet blind fordi handsken svuppede op i hans øjne. Men det at du skriver at din ven er blevet blind, er jeg da ked af at høre, hvis det altså passer? For jeg må altså sige, at man hverken kan blive blind af at onanere elle få sæd i øjnene. Hej Mine venner syntes ikke så godt om at den bliver strammere, så jeg var den eneste. Men har du andre ider til hvordan man kan gøre det bedre.

Det giver en lidt mere realistisk kunstig skede: Det er der også god grund til at være: Men jeg kan fortælle dig som er pige, at mange drenge nogen gange er misundelig på piger, hehe: Der er mange drenge der gerne ville kunne proppe en dildo op i en fisse, hvis de havde en.

Mange drenge vil også gerne prøve at føle hvordan det føles at få en dejlig våd og saftig orgasme. Cyberhus er et klubhus på nettet for dig, der er mellem 9 og 23 år. Du kan skrive til en voksen og få rådgivning i vores brevkasser og chat, dele dine tanker i ung-til-ung, lave billeder eller bare hænge ud. I Cyberhus kan du være dig selv, og har du brug for en voksen, vil vi gerne lytte og prøve at hjælpe.

Brevkasse Chat Ung til ung Ung i. Du er her Forside » Blogs » Kunstig Fisse. Kunstig Fisse Forrige Se alle Næste. Hej Alle jer der ude. Den passer ihvertfald fint til min pik der er 18 cm stiv og 5 cm bred stiv.

Jeg har lagt et billede ud som beskriver  "Den Bedste Kunstige Fisse" ever. Kommentarer Kommentar fra karen · 4 år 5 måneder siden. Kommentar fra Noah · 4 år 5 måneder siden. Kommentar fra Anonym · 4 år 5 måneder siden. Min pik var for tyk til det men det er ret cool! Kommentar fra Noa · 4 år 5 måneder siden.

Hvis din pik er for tyk til den beholder du brugte, så kan du bare bruge en bredere beholder. Kommentar fra tim from · 2 år 10 måneder siden. Jeg har en lille tissemand den skal kun være stor nå den skal bruges.

Kommentar fra Noa · 2 år 10 måneder siden. Kommentar fra anton · 4 år 5 måneder siden. Kommentar fra Nicolaj · 4 år 3 uger siden. Jeg fik bare den bedste udløsning. Hvor fik du den ide fra?

Hilsen Anonym Ps mig og mine venner har lavet dem sammen. Det er jeg da glad for at høre: Jeg fik ideen selv en dag da jeg sad og kedede mig: Kommentar fra Tommy · 3 år 11 måneder siden. Kommentar fra anonym · 4 år 5 måneder siden. Hvorfor vil du da bruge en plastikpose??? Kommentar fra Mig fra udløsningen · 4 år 5 måneder siden. Vi målte det idag hjemme hos mig. Hilsen Mig fra udløsningen. Kan du godt finde på flere sexartikler?

Det ville være sejt. Kommentar fra Adam · 4 år 5 måneder siden. Er der andre ting man kan proppe svampene ned i? Er der nogen alternativer til latexhandske? Men JA, man kan bruge meget andet, fx. Hvordan bruger man den? Kommentar fra William · 4 år 4 måneder siden. Kommentar fra Hans · 4 år 5 måneder siden. Det var da godt at du kan lide min ide´. Kommentar fra Mig fra "hvordan bruger man den" · 4 år 5 måneder siden.

Ja du er altid velkommen på bloggen: Venter på nye opfindelser. Det er jeg glad for og skal nok snart finde på flere opfindelser: Synes dine venner også om at gøre den strammere?

Kan man bruge en ballon eller noget andet i steden for en handske?? Ja det kan man godt, så skal det bare nok være en stor ballon hvis det er, hehe: Kommentar fra Søren bib · 4 år 5 måneder siden. Er glad for at høre at du havde en god orgasme: Kommentar fra Anonym · 4 år 4 måneder siden. Lyt efter hendes reaktioner. Hør hvad hun mumler, stønner, og hvordan hun ellers giver utryk for nydelse.

Hvis lydene vidner om ophidselse og ekstase, bliver du bare ved med det, du er i gang med, så længe du kan. Når hendes reaktioner bliver mere afdæmpede, er det ved at være tid til at prøve noget nyt. Fortsæt afvekslingen mellem det bløde og hårde, det langsomme og hurtige osv.

Lad dig i stedet guide af hendes reaktion. Mens du slikker på klitoris, kan du forsøge at finde hendes G-punkt. En kvindes G-punkt sidder ca. Hvis du ikke har mod på, eller har svært ved, at finde G-punktet , kan du bare lade en finger eller to glide ud og ind af skedeåbningen. Hvis du husker glidecreme, giver det hende en endnu bedre og dejligere følelse. Få øjenkontakt med hende ind imellem… hvis du kan måske ligger hun henført med lukkede øjne.

Smil til hende og lad hende se at du nyder det du er i gang med. Lad hende mærke, at der ikke er noget du hellere vil, end at være her med hende. Når hun nærmer sig klimaks, må du endelig ikke stoppe. Uanset om du har hold i nakken eller ondt i armen må du endelig ikke stoppe med det, du er i gang med. Det er jo åbenbart noget helt vidunderligt, du er i gang med ;-. Bliv ved til hun når op over den bølgetop. Efter en orgasme er klitoris ekstremt sensitiv.

Du skal nu igen være forsigtig med direkte og hård kontakt. Fortsæt med lange forsigtige strøg med en blød tunge eller hold eventuelt to fingre stille over klitoris og lad en vibrator forsigtigt køre ovenpå dine fingre.

På denne måde sendes blide vibrationer ind til klitoris, uden at det bliver for meget. Måske slapper hun af igen, og så kan du have held til at give hende endnu en orgasme. Multiorgasmer hos kvinder er noget helt særligt og de bliver mere og mere intense.

Det kan også være, at hun har fået nok, men så skal hun nok blidt skubbe dig til side. Uanset, så er du sikkert utroligt populær lige nu. Ekstra guf — der er et par tricks, der kan få kvinden helt op at ringe.

Efter orgasmen — efter kvinden har fået orgasme, vil klitoris være utrolig følsom, men har du lyst, og har hun lyst, kan du ultra blidt slikke videre på klitoris. Ved at slikke videre kan du måske forlænge orgasmen og måske give hende endnu en, eller det kan endda føre til multiorgasmer.

Langt de fleste kvinder elsker at få slikket fisse, men det er, som beskrevet ovenover, ikke altid lige nemt at vide, hvordan man gør. Om baggrunden for bogen, der er en særdeles grundig og brugervenlig indføring i kunsten at slikke fisse, forklarer han:. Der var efterfølgende en hel del mennesker, der opfordrede mig til at skrive en bog om det, da det ikke er nogen hemmelighed, at jeg altid har været meget begejstret for lige præcis den ydelse, griner han.

I bogen giver han masser af praktiske anvisninger og tips til, hvordan man med sin tunge og mund giver kvinden den allerstørste nydelse. At slikke fisse handler dog ifølge ham ikke kun om at give nydelse, men i lige så høj grad om at nyde det selv:. Det er jo en gave, man får. Kvinders fisser er fantastiske — der er ingen grænser for, hvor forskellige de er. Det er jo en fest at få lov til at bruge sin følsomme tunge lige der. At få lov til at lege med det allermest intime på kvinden.

Og enormt dejligt at opleve kvinden give sig hen til nydelsen. Det er fantastisk lækkert at lægge sig til en fisse og ikke have en deadline — bare have tid til at nyde det. Det kan man blive helt høj af, fortæller han. Og det er der ingen grund til. Og der er intet mere charmerende og indtagende end en nyvasket fisse. Fisser er så forskellige, og der er ingen, der er grimme. Det er sørgeligt, når nogen synes, de er grimme eller ligefrem ønsker at få dem opereret, f.

Vi kan altså lide det hele! Der har virkelig været forskel på den måde, jeg gennem tiden har fået slikket fisse på. Nogle mænd opfører sig nærmest som om, de ikke ved, hvad de skal stille op med sådan en — slikker ikke til, rører ikke særlig meget, bruger ikke ordentlig tid på det og fumler egentlig bare rundt dernede.

Det er et stort turn-off. Der er mange mænd, der ikke har sat sig ind i, hvordan vi kvinder er skruet sammen forneden, og det er ret vigtigt, hvis man vil give sin kæreste en ordentlig omgang oralsex. Heldigvis har jeg nu mødt mesterslikkeren: En mand, der både godt kan lide at slikke fisse og som har hørt efter, når tidligere kærester har vejledt ham. Jeg kan mærke, at han kan lide at slikke fisse, og kombineret med, at han har en engels tålmodighed, en ufatteligt insisterende tunge og meget flittige hænder, der både finder vej til fisse og røv, kan det gøre mig helt rundt på gulvet.

Han har heller ikke noget imod at bruge sexlegetøj. Vi har en vibrator, som kan bruges både det ene og det andet sted, og hvis han bruger den oppe i mig, samtidig med at han slikker direkte på min klitoris gennem længere tid — og det skal altså være en vedvarende, konstant slikning i mere end minutter — så kommer jeg med et brag.

Hellere slik end samleje! Jeg vil faktisk hellere slikkes end have egentligt samleje. For mig er det den ultimative form for nydelse, og en mand kan drive mig fuldstændigt fra koncepterne, hvis han kan finde ud af at slikke mig ordentligt.