Dansk pige får pik tøse fisse

      Comments Off on Dansk pige får pik tøse fisse

dansk pige får pik tøse fisse

Men der var også en enkelt pige i gruppen, som hed Alice, og ligesom havde hægtet sig på, og som de magre veninder trak med som et slags socialt projekt. Det var egentligt lidt uretfærdigt, for hun var helt klart den mest intelligente af pigerne og den sjoveste. Til festerne endte det altid med, at man sad og hylede af grin og drak med Alice, mens de magre piger stod og dansede med hinanden.

Og når så det blev senere, gik man i gang med at bage på en af de tynde piger. Men jeg må indrømme, at de par gange, jeg havde lokket en af tøserne med hjem, havde det været virkelig dårlig sex.

De kastede sig på ryggen og tog imod, som om de gav en gave, når man fik lov til at kneppe dem. Det var bare som om, man var blevet vænnet til ikke at tænke på Alice som en af pigerne.

Hun var mere en af kammeraterne, selvom hun jo naturligvis var den af alle hunkønsvæsnerne, der havde de største bryster i miles omkreds.

Og så en aften skete der ligesom det, at vi var to af vennerne, der endte med at sidde på hver side af Alice og snakke og grine, som vi plejede, da pludselig hun lagde en hånd i skødet på mig. Jeg fik øjeblikkelig ståpik og måtte indrømme, at hendes store gyngende bryster var mere kvindelige end samtlige pilates-kællinger i rummet til sammen.

Jeg kiggede mig omkring for at se, om nogen havde opdaget noget, og så, at min kammerat, der sad på den anden side af Alice, havde nogenlunde samme udtryk i ansigtet som mig, og spottede Alice hånd i skødet på ham også. Det så ud til, at Alice havde taget springet og var træt af at vente på, at vi fik nosset os sammen til at gøre noget ved sagen.

Og det var da også rart for en gangs skyld, at der var en kvinde med noget initiativ i. Efterhånden som Alice fik spillet os hårde udenpå bukserne, blev vi mere og mere stakåndede og røde i hovederne og fik sværere og sværere ved at få smarte replikker frem. Til gengæld begyndte vi at lade hænderne gå på opdagelse ovre hos Alice, og der var jo meget at tage på.

De magre tøser på dansegulvet opdagede, at der foregik noget ovre ved bord fire, og snakken begyndte at gå rundt omkring på dansegulvet. Det var tid at tage en beslutning, og det var egentlig ikke så svært.

Min kammerat, Mike, havde lidt sværere ved at tage den beslutning, for han havde altid været mere af en slave af spinningtøserne, så han havde nok foretrukket, at det hele havde foregået lidt mere diskret. Men jeg tænkte, at det var ved at være tid for Alice at få lidt bekræftelse. Så vi rejste os, med stiv pik ned af låret, og gik ud sammen alle tre, ind i en taxa og tog hjem til mig, hvor dobbeltsengen stod klar.

Vi var dårligt nok nået ind i soveværelset, før Alice sad på sengekanten og hev vores pikke frem og begyndte at sutte løs. Og hun suttede pik som en drøm. Ikke som de piger, der sutter ens pik, fordi de føler, de skal gøre noget for en, men hun suttede pik, som om hendes liv afhang af det. Vi stod som to liderlige skoledrenge og fik guffet gren, så det var en fryd, og imens kunne vi række ned og gribe i en barm, der var få forundt at opleve. Vi havde længe vidst, at Alice gemte på et par enorme kasser, men da først de blev sluppet løs, var det helt abnormt.

Vi kunne ikke være passive så længe i træk, så snart blev Alice smidt på sengen og fik flået tøjet af, mens jeg kastede mig over hendes store jader, og Mike røg mellem benene på hende.

Snart genlød rummet af klagende jamren fra Alice, der vist ikke havde fået noget længe. Efter nogle minutter skiftede vi stilling, og jeg pressede min stenhårde pik op i hendes fisse, der var ret stram. Men det var måske bare fordi, man forventede, at en stor pige også har en stor kusse, men det var jo slet ikke tilfældet. Imens fik Mike hevet svaberen ind i flaben på Alice, der fik pik i begge ender, og det var noget, hun nød, kunne vi høre.

Når hun ikke lige havde en pik i munden, begyndte hun at udstøde obskøniteter og vulgariteter, så det var en fryd.

Snart begyndte hun at krampe sammen om min pik, og det var tid for mig at sende den første ladning op i hende med et brøl, mens hun skreg sin første orgasme ud i rummet, og fik masser af pik i flaben. Det tog få sekunder for Mike at følge med ved at komme ud over ansigtet på Alice med et højt råb.

Herfra gik tingene hurtigt. De to piger hjalp hinanden af med tøjet, mens jeg vandt lidt tid ved at skænke drinks op. Da de begge var nøgne, begyndte Caroline at vise Julie frem, nærmest som en fangst, hun havde hevet i land. Hun kommenterede hendes røv og hendes omhyggelige fissebarbering og de lange ben, indtil det næsten blev pinligt. Og at hun bare måtte sige til, hvis vi foreslog noget, som hun — altså Julie — ikke havde lyst til. Jeg rejste mig og trak blusen over hovedet. Tøserne lænede sig tilbage og slog armene om hinanden, mens jeg langsomt afførte mig mit tøj.

Da jeg nåede til underbukserne, vrikkede jeg lidt med røven og lavede et lille stripnummer til stor fornøjelse for dem. Da jeg endelig var nøgen, vinkede Caroline mig nærmere med en pegefinger.

Jeg trådte hen foran dem. Nu tog Caroline min pik i munden, og det tog hende ikke lang tid at slikke mig stiv. Da jeg var helt og aldeles på fuld stang, slap hun mig og skubbede min pik over mod Julie. Det var blandt andet det her, jeg havde været spændt på forinden. Hvordan ville Caroline reagere, hvis en anden pige slikkede på min pik?

Men her var det hende selv, der gav Julie lov, så der var ingen problemer. De to tøser skiftedes nu til at slikke mig, indtil jeg foreslog, at vi gik ind i vores store dobbeltseng for at se, hvad vi kunne finde ud af derinde. Det var, som om det kejtede og akavede helt var forsvundet. Vi fnisede og pjankede. Alle rørte ved alle; der var ikke mange hæmninger tilbage. Da vi lå i sengen alle tre, spurgte Julie Caroline, om hun kunne lide at blive taget bagfra.

Det svarede hun ja til; det vidste jeg, hun ville. Caroline elsker at få pik i hundestilling. Nu overtog Julie styringen. Hun fik Caroline lagt på alle fire med godt spredte ben.

Jeg blev kommanderet hen bag hende, og Julie styrede min pik op i Carolines våde grotte. Så tog hun om mine hofter og fik mig til at kneppe min kæreste rytmisk og langsomt, men ganske dybt. Så kravlede Julie ned under Carolines krop og op mellem hendes ben, så hun havde ansigtet lige under hendes kusse og min pik. Hun behøvede kun at løfte hovedet ganske lidt for at kunne slikke Carolines fisse.

Hendes tunge kom også i kontakt med min pik. Jeg gik helt i stå. Det var første gang, jeg så Caroline få slikket fisse af en anden pige, men det var tydeligt, at det ikke var første gang, Julie gjordet det på en pige. Hun vidste præcis, hvor hun skulle sætte tungespidsen, og det varede ikke ret lang tid, førend Caroline sukkede og stønnede på en måde, som viste mig, at hun ville være i stand til at få orgasme, selv om hele situationen trods alt var så ny og fremmed.

Men Julie var ikke færdig med at overraske mig. For på et tidspunkt stak hun armen op mellem Carolines lår og tog fat om min pik og trak den ud af Carolines fisse. Så hev hun lidt ned i den, så den var lige ud for hendes mund.

Jeg kunne se, hvordan den skinnede af Carolines fissesaft, men det generede ikke Julie; tværtimod! Hun tog den sultent ind i munden og suttede grådigt på den, inden hun igen førte den op i Carolines kusse.

Det gentog sig nogle gange, og da Julie for tredje gang satte tungen mod Carolines klitoris, så jeg, hvordan Caroline krummede sig sammen og satte munden mod vores nye venindes kusse. Jeg vidste, at Caroline havde slikket fisse før, men jeg havde aldrig selv været til stede; det ophidsede mig helt vildt at se min kone labbe kussesaft i sig.

Jeg lod mig styre af Julie. Jeg afpassede tempoet sådan, at det passede med hendes slikkebevægelser, og jeg forholdt mig passiv, når hun trak min pik ud af Caroline for selv at tage den i munden. Men selv om jeg var nok så passiv ind i mellem, kunne jeg alligevel mærke, at min udløsning var nært forestående. Jeg blev nu ikke den første, der kom!

Det gjorde Caroline derimod. Julies fantastiske tunge og min pik i kussen gjorde udslaget. Pludselig kom hun i en voldsom orgasme, der kun dæmpedes af, at hun pressede ansigtet ned i puden mellem Carolines ben. Jeg så, hvordan hun kastede hovedet fra side til side. Jeg hjalp med at holde hende fast med et solidt greb om hendes hofter, mens Julie ubønhørligt blev ved med at slikke hendes kusse, så længe orgasmen varede.

Jeg blev ved med at kneppe hende varsomt, mens Julie fornuftigt nok var stoppet med at slikke hendes kilder. For det havde Caroline næppe holdt til. Mine blide kneppebevægelser var derimod ok. Jeg blev opmærksom på, hvordan Julie stadig lå mellem Carolines ben, men nu med øjnene klistret til mit ansigt. Det gik op for mig, at hun holdt øje med, hvornår jeg ville komme. Hendes timing og hendes fornemmelse for tidspunktet var perfekt.

Lige da de første stråler var begyndt et eller andet sted inde i mine ædlere dele, hev Julie min pik ud af Carolines fisse, hvorefter hun tog den i munden. Hun lå stadig på ryggen, og sådan blev hun liggende, da jeg sprøjtede al min sperm ind i hendes varme mund.

Jeg var en besvimelse nær. Da jeg var totalt tømt, trak jeg mig langsomt ud. Julie smilede op til mig. Der var ikke en dråbe tilbage, ikke et eneste spor efter, hvad der måtte have været en af mine voldsomste udløsninger nogensinde. Vi ville bagefter give Julie en velfortjent udløsning, Caroline og jeg. Men det var Julie ligeglad med. Hun havde fået, hvad hun ville have, sagde hun. Næste gang, tilføjede hun. Og det blev der. Og en næste og en næste igen. Det her var blot vores første gang med Julie.

Dansk pige får pik tøse fisse

Bordel vestegnen massage 2 piger

Da jeg igen åbnede øjnene, sad Julie foroverbøjet og kyssede Carolines ene bryst. Herfra gik tingene hurtigt. De to piger hjalp hinanden af med tøjet, mens jeg vandt lidt tid ved at skænke drinks op. Da de begge var nøgne, begyndte Caroline at vise Julie frem, nærmest som en fangst, hun havde hevet i land.

Hun kommenterede hendes røv og hendes omhyggelige fissebarbering og de lange ben, indtil det næsten blev pinligt. Og at hun bare måtte sige til, hvis vi foreslog noget, som hun — altså Julie — ikke havde lyst til. Jeg rejste mig og trak blusen over hovedet. Tøserne lænede sig tilbage og slog armene om hinanden, mens jeg langsomt afførte mig mit tøj.

Da jeg nåede til underbukserne, vrikkede jeg lidt med røven og lavede et lille stripnummer til stor fornøjelse for dem.

Da jeg endelig var nøgen, vinkede Caroline mig nærmere med en pegefinger. Jeg trådte hen foran dem. Nu tog Caroline min pik i munden, og det tog hende ikke lang tid at slikke mig stiv. Da jeg var helt og aldeles på fuld stang, slap hun mig og skubbede min pik over mod Julie. Det var blandt andet det her, jeg havde været spændt på forinden.

Hvordan ville Caroline reagere, hvis en anden pige slikkede på min pik? Men her var det hende selv, der gav Julie lov, så der var ingen problemer. De to tøser skiftedes nu til at slikke mig, indtil jeg foreslog, at vi gik ind i vores store dobbeltseng for at se, hvad vi kunne finde ud af derinde. Det var, som om det kejtede og akavede helt var forsvundet.

Vi fnisede og pjankede. Alle rørte ved alle; der var ikke mange hæmninger tilbage. Da vi lå i sengen alle tre, spurgte Julie Caroline, om hun kunne lide at blive taget bagfra. Det svarede hun ja til; det vidste jeg, hun ville. Caroline elsker at få pik i hundestilling. Nu overtog Julie styringen.

Hun fik Caroline lagt på alle fire med godt spredte ben. Jeg blev kommanderet hen bag hende, og Julie styrede min pik op i Carolines våde grotte. Så tog hun om mine hofter og fik mig til at kneppe min kæreste rytmisk og langsomt, men ganske dybt.

Så kravlede Julie ned under Carolines krop og op mellem hendes ben, så hun havde ansigtet lige under hendes kusse og min pik. Hun behøvede kun at løfte hovedet ganske lidt for at kunne slikke Carolines fisse. Hendes tunge kom også i kontakt med min pik. Jeg gik helt i stå. Det var første gang, jeg så Caroline få slikket fisse af en anden pige, men det var tydeligt, at det ikke var første gang, Julie gjordet det på en pige.

Hun vidste præcis, hvor hun skulle sætte tungespidsen, og det varede ikke ret lang tid, førend Caroline sukkede og stønnede på en måde, som viste mig, at hun ville være i stand til at få orgasme, selv om hele situationen trods alt var så ny og fremmed.

Men Julie var ikke færdig med at overraske mig. For på et tidspunkt stak hun armen op mellem Carolines lår og tog fat om min pik og trak den ud af Carolines fisse. Så hev hun lidt ned i den, så den var lige ud for hendes mund.

Jeg kunne se, hvordan den skinnede af Carolines fissesaft, men det generede ikke Julie; tværtimod! Hun tog den sultent ind i munden og suttede grådigt på den, inden hun igen førte den op i Carolines kusse.

Det gentog sig nogle gange, og da Julie for tredje gang satte tungen mod Carolines klitoris, så jeg, hvordan Caroline krummede sig sammen og satte munden mod vores nye venindes kusse. Jeg vidste, at Caroline havde slikket fisse før, men jeg havde aldrig selv været til stede; det ophidsede mig helt vildt at se min kone labbe kussesaft i sig. Jeg lod mig styre af Julie. Jeg afpassede tempoet sådan, at det passede med hendes slikkebevægelser, og jeg forholdt mig passiv, når hun trak min pik ud af Caroline for selv at tage den i munden.

Men selv om jeg var nok så passiv ind i mellem, kunne jeg alligevel mærke, at min udløsning var nært forestående. Jeg blev nu ikke den første, der kom! Det gjorde Caroline derimod.

Julies fantastiske tunge og min pik i kussen gjorde udslaget. Pludselig kom hun i en voldsom orgasme, der kun dæmpedes af, at hun pressede ansigtet ned i puden mellem Carolines ben. Jeg så, hvordan hun kastede hovedet fra side til side.

Jeg hjalp med at holde hende fast med et solidt greb om hendes hofter, mens Julie ubønhørligt blev ved med at slikke hendes kusse, så længe orgasmen varede. Jeg blev ved med at kneppe hende varsomt, mens Julie fornuftigt nok var stoppet med at slikke hendes kilder.

For det havde Caroline næppe holdt til. Mine blide kneppebevægelser var derimod ok. Jeg blev opmærksom på, hvordan Julie stadig lå mellem Carolines ben, men nu med øjnene klistret til mit ansigt. Det gik op for mig, at hun holdt øje med, hvornår jeg ville komme. Hendes timing og hendes fornemmelse for tidspunktet var perfekt. Lige da de første stråler var begyndt et eller andet sted inde i mine ædlere dele, hev Julie min pik ud af Carolines fisse, hvorefter hun tog den i munden.

Hun lå stadig på ryggen, og sådan blev hun liggende, da jeg sprøjtede al min sperm ind i hendes varme mund. Jeg var en besvimelse nær. Da jeg var totalt tømt, trak jeg mig langsomt ud. Julie smilede op til mig. Der var ikke en dråbe tilbage, ikke et eneste spor efter, hvad der måtte have været en af mine voldsomste udløsninger nogensinde. Vi ville bagefter give Julie en velfortjent udløsning, Caroline og jeg. Men det var Julie ligeglad med. Hun havde fået, hvad hun ville have, sagde hun.

Næste gang, tilføjede hun. Og det blev der. Og en næste og en næste igen. Han får så lov bagefter til at pille ved hendes fisse og hendes dejlige store patter. Han kan ikke holde sig længere og spermer så på patterne.

Visited times, 29 visits […]. De er begge meget muskuløse og de har nogle flotte og stærke kroppe. Først viser blondinen hendes krop frem og laver også lidt styrketræning imens. Derefter er det en mere muskuløs kvinde der kommer på banen og hun ender også med at onanere på […]. Amatør kneppe fest I dette klip er der en masse fulde piger og fyre og de knepper alle på kryds og tværs.

Her gælder det bare om at tage en og så kneppe løs. Der bliver suttet, kneppet, sprøjtet og lavet trekanter på livet løs til denne her fest.

Se hele festen og se de dejlige unge piger […]. Modne kvinder med 2 mænd Her ses to modne kvinder med deres mænd. De skal til at knalde på sofaen som de sidder i og det ender med at blive et frækt sex klip. De knepper og sutter og de prøver lidt forskellige stillinger og kvinderne nyder det. De bliver ved til de er helt udmattede og til der ikke […].

Danske piger med dildo Danske piger er super frække og det gælder også disse to piger. Her leger to frække danske piger med hinanden og det går ikke stille for sig. De slikker hinanden og bruger også en stor dildo på et tidspunkt i legen. Se dem lege frækt med hinanden. Se også danske dorte få pik Visited […]. De sutter hans pik og spiller pik på ham.

Derefter knepper han dem i flere stillinger og det er frækt at se på. Han tager den ene i doggystyle imens hun slikker den anden pige og der går ikke længe før han må spermer den ene pige […]. De knepper sammen i samme seng og det er super frækt. Pigerne får suttet pik på fyrene og fyrene knepper dem bagefter i frække stillinger. Pigerne har lækre store patter som fyrene til sidst sprøjter på. Et must porno klip som du skal se med det samme.

De starter med at kysse lidt hvorefter han hiver hans store pik frem så hun kan sutte på den. Hun sutter og slikker på den og bagefter knepper han hende i røven. De laver mange stillinger og han ender med at […]. Sex fest med knald på Så er det gang i festen. Her samles lidt forskellige par og så boller de ellers på kryds og tværs og det går ikke stille for sig. Piger sutter pik og de slikker også fisse et par gange på hinanden og mændene knepper løs som om det var deres job at kneppe unge piger.

De bedste pornoklip Her har vi samlet de bedste porno videoer til dig. Hele video er 35 minutter, så der er god tid til at nyde de mange porno klip vi har samlet til dig. Vi har taget det vi synes var det bedste, så vi håber du synes det samme. Her bliver der kneppet, slikket og spermet […]. Frække piger hygger sig Her hygger fire piger sig i sofaen og det går ikke stille for sig. Her giver de hinanden finger, slikker hinandens fisse og skiftes til at komme. Det ser super lækkert ud og man vil ønske man selv var der.

De er kendte pornostjerner, så du kender nok disse piger i forvejen. Visited times, […]. Thai pige spiller pik Her spiller en thai pige pik på en fyr.

Hun er super god til det og gør det langsomt og frækt. Man kan se at hun har prøvet det før og et par gange stopper hun op og sutter den lidt, for at gør den stiv igen. Det er et super frækt videoklip som fortjener […].

Japanske piger kneppet i munden Her bliver et par japanske piger kneppet i hoved og røv. De elsker det og er en smule generte, men de ender med at bliver kneppet begge to i flere stillinger og derefter bliver de sprøjtet på af sperm.

Erotisk massage vejle special massage sex