Erotisk fotografering min liderlige mor

      Comments Off on Erotisk fotografering min liderlige mor

erotisk fotografering min liderlige mor

Hun kom hurtigt til sagen, nemlig at min far var død, omkommet efter at have påkørt et vejtræ på vej til hospitalet. Hun var ikke hysterisk eller ude af sig selv, men stemmen dirrede af umiskendelig smerte.

Jeg tog selvfølgelig omgående hjem til hende. Deres hus ligger i en forstad til København ikke så langt fra min lejlighed, så jeg kørte derover på cykel. Det var midt i maj og solen skinnende, så havde det ikke været fordi, jeg var så ked af det, havde jeg fløjtet en munter sang. Jeg havde aldrig tidligere set min mor ked af det.

Det skulle jeg heller ikke komme til denne dag, for hun var knust. Det har naturligvis altid været hende, der har haft det tætteste forhold til min far, hun elskede ham af hele sit hjerte, så i sammenligning med hende, var han for mig blot en fin fyr. Jeg var ked af det, men mandede mig op, da jeg bankede på døren. Hendes krop rystede og øjnene var røde — hun prøvede ikke at skjule smerten. Jeg tog en uge fri fra eksamenslæsningen, så jeg kunne være hos hende og trøste hende, så godt jeg kunne.

Efter begravelsen blev hendes smerte efterhånden afløst af sorg, og hun begyndte langsomt at vende sig til tanken om, at han var død. Hun fortalte mig om deres ungdom, når vi gik ture sammen. Det var hendes måde at sørge på; at artikulere rammende episoder fra deres liv, og det altid med en inderlig ømhed. Hun ynkede aldrig sig selv, hendes tilstand, men selvfølgelig græd hun, når hun kom til at savne ham.

Jeg savnede ham også, men det var i højere grad igennem hende, når hun fortalte om ham. Resten af familien så hun, men det var nok mere deres ønske end hendes at mødes og snakke om det — hun ville helst være sammen med mig. Jeg elskede også at være sammen med hende, men jeg frygtede det også, for jeg vidste ikke om min kærlighed ville blive gengældt. Det kunne blive pinligt for mig, hvis jeg kom til at gøre tilnærmelser til hende, som hun ikke gengældte. Jeg betvang mit begær og nøjedes med at lytte til hende, at tale med hende.

Alt andet ville også være respektløst. Hvis hun havde eller fik følelser for mig, ville jeg jo opdage det, når hun ikke længere sørgede over min far, tænkte jeg. Udover de mange gåture brugte vi tiden på at forberede mig til eksamen.

Hun var meget behjælpelig, og det tvang hende også til at tænke på noget andet end sig selv, sagde hun. Når vi sad sammen og arbejde, var det som om skyggerne veg bort for en tid, og jeg havde svært ved at styre mig: Selvom det var et platonisk forhold, var jeg lykkelig for bare at være sammen med hende igen, for jeg havde savnet hende i så mange år.

Da jeg havde boet hos hende i et par måneder var min far kommet noget på afstand. Det skal ikke forstås sådan, at hun ikke snakkede om ham mere, det gjorde hun, men han var blevet et kært minde — også for mig. Det havde nok også noget at gøre med, at jeg var der og havde overtaget hans plads, hvilket lod hende blive på sin.

Selvom hun altid har smilt og leet meget og haft et sind så let som en sommerfugl, så blev hendes sind alligevel tungere mens hun sørgede. Hun blev ikke deprimeret eller melankolsk, det ligger ikke til hende; letheden var der stadig. En fjer bliver ikke tung som en sten, fordi den bliver våd; den flyver bare ikke rundt. Nu lettede hun igen i smil og munter sang.

Mine eksamener var nu overståede, og, da det var godt vejr, brugte jeg meget tid på at sidde og læse bøger ude i haven.

Det er nok noget, jeg har arvet fra hende, denne ubændige læseiver. Jeg havde dog svært ved at koncentrere mig om det, jeg læste, når jeg kunne høre hendes fuglesang inde fra huset.

Hun kom kun ud til mig, når hun ville give mig noget at drikke, eller, når hun ville fortælle mig noget. Vi var aldrig sammen særligt lang tid ad gangen, men jeg tænkte på hende hele tiden. Når vi spiste sammen, blev hun hurtigt færdig og gik straks i gang med opvasken, hvorpå jeg gik ind på mit værelse. Selvom vi således brugte meget tid hvert for sig, var det ikke udtryk for indifferens fra hendes side. Da hun sørgede, var hun i tanken hos min far, der således var imellem os, og hun vækkede medfølelse i højere grad end passion.

Når hun havde anet mit begær, kunne jeg se, at hun blev trist. Det virkede som om, det voldte hende samvittighedskvaler, hvilket gav mig afsmag for mig selv.

Nu var jeg mere forgabt i hende end nogensinde så munter og smilende hun var hele tiden, og jeg kunne ikke skjule dette, når vores blikke mødtes. Hun reagerede i begyndelsen undvigende på min slet skjulte interesse, efter sorgen havde lagt sig, men snart begyndte hun at smile genert og rødme, hvorefter hun hurtigt slog blikket ned, når vores blikke mødtes.

De følgende dage begyndte jeg at komme hende nærmere, især efter at hun begyndte at tage lidt parfume på, hvilket hun ellers sjældent gik med. Det var en sødlig duft, der gjorde mig så vild efter hende, at jeg havde svært ved at styre mig — hun var et levende potensmiddel.

Hun smilede mere end nogensinde — i særdeleshed over min kejtede optræden. Efter et par dage tilbød jeg at hjælpe hende med opvasken. Hun sagde, at det måtte jeg da godt, mens hun smilede et stort smil og rødmede i sin blomstrede sommerkjole, der fremhævede hendes flotte bryster og blotlagde hendes bare ben fra midt på låret og ned. Da hun på et tidspunkt rakte mig en tallerken, slog det klik for mig, og jeg toget fast greb om den hånd hun holdt den i. Tallerkenen faldt til gulvet og hun kiggede forskrækket op på mig.

Jeg holdt fortsat fast i hånden og kiggede hende lige i øjnene. Hun slog hurtigt blikket ned. Jeg befalede hende at kigge på mig. Hun stod ubevægelig et øjeblik og løftede derpå langsomt og tøvende ansigtet. Det var et hengivent blik der mødte mig, så ømt og varmt, som kun et blik til en elsket kan være.

Jeg slap mit tag i hende, og hun vendte rundt og gik et par skridt væk, men længere nåede hun ikke, før hendes duft ramte mig, hendes røv trykkende mod stoffet, de blottede arme, det nøddebrune hår, hun, åleglat smidigt bevægende sig lydløst hen over gulvet, hun ramte mig og jeg tog hende i et nu hårdt i armen og vendte hende rundt, og stirrede hende lige i øjnene.

Hendes bliv var lidt skræmt, men forventningsfuldt, og øjnene var blanke. Jeg flåede kjolen af hende i en bevægelse — hun havde hverken trusser eller bh på — og førte hende hurtigt over til stuebordet. Hun strittede lidt imod, hvilket gjorde mig endnu vildere. Jeg dirrede af liderlighed, da jeg pressede hendes overkrop ned mod bordet, der bevægede sig en halv meter ved min voldsomme fremfærd.

Jeg betragtede et kort øjeblik hendes indbydende røv, og tog hende resolut op til mig igen. Hendes blik var helt væk, nærmest saligt, og jeg kyssede hende på munden, halsen, bevægede hænderne hen over hendes krop, hendes bløde arme, de indbydende bryster med strittende vorter, som hun skød frem mod mine krævende hænder.

Jeg tog hende ind til mig mens jeg slikkede hendes hals, og tog hårdt fat i hendes røv. Mit ene ben ramte hendes inderlår, der var vådt af væske fra hendes fisse, og jeg tog igen et hårdt tag i hende, og maste igen hendes overkrop ned mod bordet.

Min pik var hård som jern, men jeg nåede lige at opflammes af synet af hendes røv, der strittede mod mig, glubskt at sluge billedet af hendes safter dryppede ned på gulvet, fra de synlige og hårdløse skamlæber mellem balderne, skamlæber, der var opsvulmede og glinsede i sollyset, der faldt ind fra haven, skamlæber, der lignede 2 røde bakker med en tynd dal i midten, en å hvori væsken fossede, jeg nåede at frydes over hendes villige krop, der lå helt stille, afventende, mens jeg kunne høre hendes hastige tunge åndedræt — dette syn nåede at ramme mig inden jeg dirrende af liderlighed bankede min pik op i hende i en bevægelse.

Hendes indre spændte om mit hårde lem. Jeg tog hendes hænder om på ryggen, og holdt fast i dem. Jeg kneppede hende i hurtige hårde stød. Min liderlighed var uhæmmet og rasede gennem kroppen. Jeg var brutal, og hun klynkede lidt over den hårdhændede behandling, men begyndte snart at stønne højlydt mens hun vred sig under mig. Hun fik næsten omgående en orgasme, der hurtigt gik over i en ny. Jeg lagde hende på gulvet, og bankede på ny pikken op i hendes sparsomt bevoksede fisse.

Mine hænder tog famlende på hendes svedfugtige krop, hendes bløde bryster. Jeg var desperat efter at røre hende mere, end jeg kunne — for jeg kunne ikke tage nok på hende. Jeg så vildt ind i hendes smukke øjnene, der blev saligere og saligere, jo mere jeg hev i hende, desto hårdere jeg stødte op i hende. Saften fra hendes fisse flød ud i en sø på gulvet, som hun smuttede rundt i. Det var svært at holde hende fast, for hun bevægede sig hele tiden sin svedige slangekrop, vred sig af liderlighed, med orgasmer rullende gennem hende som bølger.

Til sidst bankede jeg min sæd op i hende, og faldt sammen. Jeg lagde mig ned ved siden af hende, og kiggede på hende.

Hun åbnede langsomt øjnene og lagde sig ind til mig. Jeg var i den grad liderlig. Med tilbageholdt åndedræt hev jeg mors skuffe ud og hev et kondom frem. Jeg havde et stykke tid plaget mor om at prøve anal som på film, men det ville hun ikke høre om. Anal er altid med kondom. Indtil vi finder ud af hvad de gør på film, så får jeg lov! Mor rakte mig tuben med glidecreme og mens jeg dækkede gummiet slikkede mor fisse. Fuck, hun drillede mig. Dildoen i røvhullet var med vibrator og den havde mor gradvist skruet op.

Kan du huske din fantasi? Den med at blive kneppet i røven af en stor, liderlig pik? Jeg har en stor en af slagsen lige her og den synes jeg du skulle prøve! Hun gjorde store øjne da hun så mig stå der med min store pik. Før hun kunne nå at sige noget tog jeg godt fat om hendes hofter og pressede pikken op mod røvhullet. Den var så ivrig, at den brugte det indbyggede gps-system alle pikke er født med når der opstår chance for analsex.

Tove prøvede på at vrikke sig væk, men jeg havde godt fat om hendes hofter. Samtidig havde mor godt fat om hendes lår og hænderne var jo låst med håndjern. Tove kunne vrikke alt det hun ville for at komme væk, men hun ville blive røvpulet uanset hvad hun gjorde.

Jeg lover du vil elske hans store pik mindst lige så meget som jeg gør! Jeg er sgu jomfru i det hul! Han gør skade på mig. Fuck en stor pik! Jeg gled let op i hende og det så virkelig skønt ud. Hun blev ved at råbe jeg ikke måtte kneppe hende i det alt for lille røvhul.

Men det løb var kørt, snart var jeg halvt oppe i hende og det føltes som en varm skruestik. Jo længere op pikken kom, jo mere slappede hun af og lod mig gøre det jeg ville med hendes røvhul. Mit greb om hendes hofter løsnedes og jeg begyndte så småt at kneppe hende. Hun overgav sig og fortsatte med at slikke fisse på mor, som svarede igen med at slikke hendes fisse.

Jeg trængte helt i bund og lod pikken banke og dunke mens hun vænnede sig til den. Aldrig havde jeg følt min pik være så skide stor. Da jeg for alvor begyndte at kneppe hende skubbede hun sig selv lidt bagud for hvert stød for at få så meget i bund som muligt. Det begyndte at blive skønt for hende og det elskede jeg.

Mor slap sit tag i veninden og nippede blidt i den hårde klitoris. Så kom mors lange negle op under mine nosser og det elsker jeg. Så mærkede jeg hendes lange, våde tunge der prøvede at slikke nosserne og jeg pressede pikken i bund. Tove ømmede sig men sagde ikke noget. Jeg lod mor slikke nosser et stykke tid før jeg for alvor kneppede Tove i røven.

De to veninder slikkede fisse og jeg pulede det bedste jeg havde lært. Tove var den første der kom tæt på en orgasme. En lang tunge i fissen og en stor pik i røvhullet gør den slags. Det er bare så skide godt! Jeg vidste slet ikke det kunne være så skide godt! Jeg mærkede hvordan det strammedes til i røvhullet omkring min tykke pik. Det afholdt mig dog ikke fra at kneppe for fulde gardiner. Tove slog svaj i ryggen og lignede en hun ulv, der hylede op mod månen.

Knep min stramme røv med den der store pik! Skub den hårdt op i røven! Jeg elsker en stor pik! Igen lod mor sine lange negle klø mig under nosserne og hvis hun havde haft plads er jeg sikker på hun med glæde ville lege med mit røvhul.

Det føles liderligt at mærke lange negle omkring ens røvhul. Så er det sagt. Tove slog frem og tilbage med hovedet mens hun hele tiden ville have mere pik. Til sidst kunne jeg bare ikke holde mig fra at komme. Jeg trykkede til og hun ømmede sig på den liderlige måde og nærmest hylede da hun mærkede hvor stor pikken blev da jeg kom dybt oppe i hendes røv.

Jeg mærker du fylder mit røvhul med sperm! Sikke en pik du har, knægt. Du fylder min røv med sperm! Din varme sperm fra din store pik får mig til at komme. Det svimlede for mine øjne.

Jeg var helt væk. Det føltes frækt, forbudt, liderligt og skide lækkert at kneppe mor i røven, men med Tove var det virkeligt skønt. Men det kunne jeg ikke få mig selv til at sige, selvom mor ikke havde været der. Mor lå og slikkede fisse på Tove mens jeg stille og roligt trak mig. Havde jeg kneppet uden gummi ville der nu følge en masse sperm med som hun kunne have fået i munden. Ligesom på de der skide film. Det ville jeg gerne have undt hende for hun elsker min sperm.

På valne ben så jeg de to kvinder slikke fisse på hinanden, de var slet ikke færdige. Det var min pik og jeg rullede kondomet af og var stolt som kun en teenager kan være over den mængde sperm, der var i kondomet. De to opførte et lille show og var slet ikke stille med det. De hengav sig virkelig.

Det var liderligt at se på. Der var ikke længere behov for at låse Tove fast, så af med håndjernene. Hun sendte mig et blik og et herligt smil der dykkede ned i pikken med det samme.

Tove må have fornemmet noget, for lidt efter fik hun dem rullet om, så hun lå nederst og mors store, bløde røv var op mod mig. Tove pegede på mors røvhul og det gik lige i pikken. I løbet af ingen tid fik jeg ståpik igen og igen blev jeg grebet af lysten til at kneppe mor i røven uden gummi. Fuck, det ville være så skide fedt. Jeg får lov i fissen, dog uden at sprøjte.

Når jeg kommer er det som regel i munden, i ansigtet og nok især på hendes bløde patter. Pligtskyldigt fandt jeg et nyt kondom frem og fik det hurtigt smurt og stillede mig an bag mors røv. Hun var helt væk og opdagede det ikke. Nu var det Tove som lå og så på, at min store pik smuttede op i et røvhul. Modsat hende var mor vant med min pik og tog imod den nærmest bare med et suk. Et suk af den slags, der sagde, hvorfor tog det så lang tid? Elsker du ikke din mor mere?

Men det gør jeg og Tove er nu blevet fast gæst to gange om måneden. Livet er sgu liderligt Se historier skrevet af Digitalo Gæstebog for: Angiv din stemme her.

Hvis du stemmer 1,2,3 skal der angives en kommentar. Du kan godt stemme blank, og kun nøjes med kommentaren. Men der er da materiale til et afsnit mere, når de har lært at tømme og skylle tarmene. Og Tove skal vel også prøve at få en stor pik i fissen!

Sådanne weekends kan der ske mange spændende ting. Det er ikke nødvendigt at oprette et login, for at læse de frække historier. Men kun hvis du ønsker at skrive og udgive dine historier på SexWriter. Med vores forfatterlogin, får du også glæden ved at se hvormange der læser dine historier, samt hvad de synes om dem, via deres pointafgivelse. Du får også automatisk en helt personlig gæstebog, på siden, som læserne kan skrive til dig i. Gratis erotiske historier, noveller og tekster.

Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller. Nyheder Historier Forfattere Indsend historie!! Sidebredde Du kan justere bredden på historien, hvis selve tekst-bredden er for lang. Scroll funktion Klik på "Start" knappen, og siden vil automatisk scrolle nedad. Udvalgte historier Læst af bruger. Sex i bus og i bi Nye oplevelser 2 Astrid 2. Mor fristede mig Sex i familien - Nær relation Hoved kategori for historien: Sex i familien - Nær relation Denne historie indeholder også følgende kategorier: Livet er sgu liderligt.

Grammatik - Hvordan var historien komma, punktum, sætningsopbygning, afsnit? Grammatik - og stemmer Nuværende gennemsnit: Stemmefordeling Registrerede brugere Anonyme brugere 5 stjerner.

Sikke en oplevelse for den knægt. Ja en lækker godt skrevet forsættelse med sex med mor og søn der gav veninden Tove en lækker gang anelsex.

. Escort vesterbro arabisk escort

Erotisk fotografering min liderlige mor

Min kæreste og jeg leder efter en pige, som ønsker at dele nogle dejlige stunder med os. Fra hendes mor før en liderlig ung ankommer til lave mine dette segment Thai massage Kjellerup enlige kvinder søger mænd Erotiske Foto Sex Med. 9. maj Mor fortalte også, at hun havde vist Tove et foto af min pik. Ikke ansigt eller Det havde jeg lært, betød at en kvinde var liderlig. Hun vidste jo. 5 min. Beskrivelse. Find vores video reportere lidenskabelig Sex chat dansk at glemme alt om de bekymringer og styrte lige ind i dybet af dine erotiske fantasier. Linses lounge massage escort roskilde. Escort sex massage dk liderlig pik. 10 min Erotisk kunst foto escort aalborg. Dansk amatør nøgen escort mors. 2 min.

Erotisk fotografering min liderlige mor

Liderlig fyr på Ferien er slut men en særlig oplevelse sætter sit præg. Jeg elsker en stor pik! Det er ikke nødvendigt at oprette et login, for at læse de frække historier. Hun kom hurtigt til sagen, nemlig at min far var død, omkommet efter at have påkørt et vejtræ på vej til hospitalet. Vi havde brugt det meste af dagen i haven, der trængte til en kærlig hånd.