Kneppe god pik

      Comments Off on Kneppe god pik

kneppe god pik

Fræk kvinde med glimt i øjet, ønsker at udforske pigesex, har ikke prøvet det, men har lust til at snuse til det. Håber der er nogle kvinder derude, der som heg søger dejlige oplevelser med ærlighed og respekt. Jeg søger en sexpartner. Jeg har aldrig fået udforsket min seksualitet, så jeg vil forsøge at finde mig en kvinde, som jeg kan nyde.

Og som selvfølgelig også skal kunne nyde mig. Det skal du lære mig. Ikke en veninde — dem har jeg masser af. Jeg tænder på bryster, smalle hofter og trimmet krop. Hej I dejlige mænd! Så ligger man her en lørdag efter med en ny- barberet fisse og ingen til at lege med den. Yes Jeg har ellers en masse ideer til, hvad der kunne gøres ved den.

Jeg er ret åben overfor nye oplevelser og der er en masse ting jeg gerne vil prøve, fx bondage, at blive fuldstændig domineret og kunne rigtig godt tænke mig at prøve at være sammen med 2 mænd på én gang. I først omgang søger jeg dog kun chatsex, men hvis du har noget lækkert at byde på, så må vi jo se hvad vi kan finde ud af.

Vi søger et andet par på mellem 25 — 45 til lejlighedsvis partnerbytte, hvor hun gerne vil tages at 2 mænd. Hun har et utroligt stort sexsbehov og vil gerne have pik igen og igen og hun nyder at have en stor dildo i røven samtidig med, at hun sutter pik og bliver kneppet i det foreste hul.

Vi er som sagt til lidt af hvert: Anal, oral, pigesex hvor pigerne tilfredsstiller hinanden imens mændene ser på. Vi holder meget på at vi er ligeværdige i legen.

Vi kan mødes hos os da vi ingen børn har. Vi håber, vi kan finde et par eller evt. Foto af hende med fyldte hulder! Skip to content Skip to primary sidebar. Hejsa Jeg starter lige på og hårdt! Mike er cm høj, vejer over kg, meget muskuløs, helt sort og med en meget stor pik, som jeg havde set i omklædningsrummene. Jeg havde fortalt ham om min fantasi og han var helt med på den, hvis vi kunne finde på en måde, at forføre Linda med ham.

Min plan startede således: Efter et par uger sikrede jeg mig, at filmene indeholdt scener med blandet racer og min hustru virkede altid lidt mere entusiatisk, når det var en sort mand, der kneppede en blondine.

Dette fik hende til at udspørge mig om Mike om hvor stor han var. Jeg sagde til hende, at jeg ikke vidste helt præcist, hvor stor han var, når den var stiv, men i slap tilstand skulle den nok have været omkring 18c cm.

Jeg kunne se på hende, at hun fik sovekammerøjne imens jeg beskrev Mikes pik for hende. Ugerne gik og hun begyndte selv af leje film, og dem hun kom hjem med indeholdt altid porno med sorte mænd, der tog hvide kvinder. En dag fortalte jeg hende, at alle de penge, vi havde investeret i aktier var tabt og vi var på spanden så vi havde behov for at tjene nogle ekstra penge.

Jeg viste hende en reklame for et bureau, der manglede modeller. Hun var ikke sikker på, om hun havde lyst til, at fremmede skulle tage billeder af hende. Det havde jeg selvfølgelig en løsning på og fortalte hende, at vi kunne tage billederne selv og sælge dem til magasinerne og på den måde genvinde de fleste af de penge, vi havde tabt. Hun var okay med ideen og jeg forsøgte mig så med mit næste træk og sagde til hende, at hvis vi skulle tjene rigtigt mange penge, så skulle hun posere på billederne sammen med en anden person, eventuelt en person af anden race — dette ville indbringe mest fordi magasinerne var vilde med disse billeder.

Inden længe havde jeg fået hende til selv af foreslå Mike som co-model. Hun indvilgede i at prøve det sålænge hun kunne sige stop når som helst, hvis hun fik det skidt med det, og hun satte som krav, at hun max. Jeg sagde, at det var helt ok. Så blev det weekend og jeg ringede til Mike og spurgte om ikke han kom over. Da han kom ind i huset kunne jeg se, at Linda virkelig var nervøs.

Hun var iklædt en morgenkåbe og havde sit frække lingerie på underneden. Vi gik alle ind i soveværelset og Mike klædte sig af, lige indtil han kun stod i boxershort, alt i mens Linda ikke kunne få øjnene fra hans krop og bulen i bukserne.

Det gik lige, som jeg havde planlagt inde i mit hoved. Jeg bad Linda om at løsne morgenkåbens bånd så vi kunne komme i gang. Der efter bad jeg hende om at stille sig i hjørnet af soveværelset med Mike ved siden af sig og han skulle poserer for kameraet som om, han var i gang med at tage morgenkåben af hende.

Mikes hænder så kulsorte ud på Lindas fine hvide hud. Da Mike havde taget morgenkåben af min hustru bad jeg ham om at stille sig bag Linda og kysse hende i nakken. Det var en af Lindas erogene zoner og jeg vidste hun ville blive tændt, hvis jeg fik Mike til at kysse hende der.

Jeg sikrede mig, at Linda lagde mærke til, at jeg tog mig god tid til at tage billederne. Mike havde sin arm omkring hendes mave mens han kyssede hende i nakken og jeg kunne se, at Linda smeltede i ved hans berøring med arme og tunge. Hun nikkede blot og Mike begyndte at lade hendes stroppe glide ned over skuldrene mens jeg knipsede løs.

Jeg instruerede Linda i at lade sine hænder glide bagud og lade dem glide hen over Mikes baller. Jeg hørte, hvordan hun stønnede da hun fik fat i hans baller og mod sin vilje kom til at trække ham så tæt på sig, at hun kunne mærke hans efterhånden hårde bule i bukserne mod sin røv.

Jeg nikkede til Mike og han lod stroppene glide endnu længere ned og afslørede en anelse af Lindas bryster. Mike lod sine store hænder forme sig omkring hendes runde bryster og jeg skød endnu flere billeder. Så bad jeg dem stoppe mens jeg satte et nyt kort i kameraet. Nu sagde jeg til Linda, at det ville være ubegavet ikke at tage et par nøgenbilleder når vi nu alligevel var nået så langt.

Hun indvilgede i at lade mig tage et par nøgenbilleder med Mike og hende. Jeg bad Mike om at sætte sig på fodenden af sengen og Linda skulle stille sig ved siden af. Mike begyndte langsom at tage Lindas trusser af mens jeg tog billeder. Da hun var helt nøgen bad jeg dem skifte position og sagde til Linda: Linda tog fat i begge sider af Mikes boxershorts og begyndte langsom at trække dem ned, lige indtil Mikes ståpik sprang ud af bukserne og havde nær ramt hende i ansigtet.

Hun stirrede og stirrede på den smukke store sorte pik, der må have været mindst 30 cm lang. Som i trance tog Linda om hans pik, og mens jeg skød billeder, begyndte hun langsomt at spille hans pik uden jeg havde bedte hende om det.

. Hun var våd nok og det føltes stramt men ikke umuligt. Lyset fra den lille gang var den eneste lyskilde i værelset. Nyheder Historier Forfattere Indsend historie!! Hun slikker pikken ren og smoerer hendes bryster ind i min sperm. Lidt efter rullede jeg af hende og vi lå hulter til bulter i hendes seng, kneppe god pik. Det skyldes, at det er en instinktiv reaktion fra ringmusklen at trække sig sammen, når der er noget, der prøver at komme ind. Kneppe god pik

Prostitueret nordjylland massage retortvej

Kneppe god pik