Rikke solskin sprøjtende fisse

      Comments Off on Rikke solskin sprøjtende fisse

rikke solskin sprøjtende fisse

Ved den aktuelle firmafest, som foregik på firmaets egen adresse blev der drukket tæt, musikken kørte, der blev danset og udvekslet blikke på kryds og tværs. Direktør Bertelsens lille og lidt tørre, cerutrygende kone forsvandt allerede ved tiden og klokken 12 snøvlede chefen selv sit: Firmaets "friske" pige, Lotte, var godt i gang og næsten hele tiden på dansegulvet.

Anden gang vi dansede strejfede min hånd hendes bryst, uden at møde afvisning. Næste gang min hånd, tilfældigvis, fandt samme vej, hviskede hun "du må gerne". Sådan, hvor svært kan det være. Men alligevel gik jeg resten af aftenen med en lidt indestængt følelse af, at jeg skulle forfølge sagen yderligere. Efterhånden som aftenen gik tyndede det ud i deltagerne. Lotte og jeg var nu sammen hele tiden, en hånd strejfede igen tilfældigt et bryst og hendes dejlige baller. Klokken blev to og vi var de sidste.

For at finde et lidt mageligere sted søgte vi ind på chefens, lidt gammeldags, men magelige kontor. Velplaceret i en stor, bred, læderbetrukket lænestol tog det ene stykke tøj det andet, og da Lotte gravede mit stive lem frem var der ingen vej tilbage. Og det er så den første kvinde han scorer den aften. Hånden var på vej ned i mine underbukser. Ganske langsomt, undersøgende, fortsatte den sin opdagelsesrejse. Den gled forsigtigt ned over min pik og jeg mærkede hvordan varme fingre lukkede sig let om mine nosser.

Negle strøg huden på min pung og fik den til at trække sig sammen, gradvist mere og mere krævende fingre masserede mine kugler.

Jeg mærkede blodet strømme til pikken og hvordan liderligheden med lynets fart bredte sig til hele kroppen. Jeg svarede ham ikke. Jeg blev liggende helt stille, med tilbageholdt åndedræt og øjnene lukkede fast i.

Øjeblikket var alt for sublimt til på nogen måde at spolere det. Massagen forsatte ubønhørligt, min pik var nu vokset til maksimal størrelse og var stenhård. I mit indre bad jeg til, at dette øjeblik aldrig måtte få en ende. Lars og jeg havde nu været venner i et par år. I denne weekend havde vi lånt et sommerhus i Nordsjælland og var taget på fisketur.

Efter en dag med tindrende høj blå forsommerhimmel, blændende solskin og timevis fisken op og ned af stranden havde vi om aftenen nydt et par medbragte bøffer og dertil adskillige glas velsmagende rødvin. Langt over midnat faldt vi, noget berusede, omkuld i sommerhusets eneste seng, en gammel dobbeltseng.

Mandesex eller måske drengesex når det er skrevet saftigt. Anne var en rigtig lækker blondine på 16 år, hendes hår var langt, glat og plantinblond. Hendes ansigt var faktisk temmelig smukt og harmonisk. Det vi drenge talte mest om, når snakken faldt på Anne, var hendes store faste bryster.

De var store og runde, men sad ufatteligt godt, jeg nød virkelig synet af hende i gymnastik, hvor de gyngede dejligt når hun løb. Line var en lille fiks pige, hun var ikke specielt høj, men slank og med en lille lækker røv. Hendes bryster var ikke særligt store, men hun gik tit i tætsiddende trøjer alligevel, og de så rigtig lækre ud. Hun havde et lidt piget ansigt, og var egentlig meget køn. Hendes hår var mørkt og i en kort frisure med lidt strit i. Line var også Da vi kom over til bygningen, fandt vi hurtigt deres værelse og så der var lys derinde endnu.

Da vi var kommet ind, fik vi sat os på gulvet i en rundkreds, og spillede lidt halv tolv. Det knasede lidt uvant under træskoene fra den nye grusbelægning, inden jeg med lettere bankende hjerte ringede på. Pokkers, så skulle jeg nok have valgt øllet i stedet.

Gennem råglasruden kunne jeg følge slagets gang, og da der blev åbnet, undskyldte han rodet og de mange flyttekasser. Jeg hilste på, han hed Jørgen og konen Hanne, han havde natarbejde for tiden, og Hanne var lige nu ude og handle lidt ind.

Om jeg ville ha´ øl? Han snakkede som et vandfald, måske af nervøsitet eller lidt forlegenhed. Det hjalp lidt på det, da vi fik os bænket i køkkenet med hver vores opknappede øl. Vi udvekslede almindeligheder, og jeg fik næsten hele deres livshistorie, de var begge omkring de 40 og havde to børn, Axel på 10 og Lotte på Han havde arbejde på plastfabrikken, mens Hanne gik og puslede med sit nystartede lille firma, det var vist noget med butiksudsmykning.

Jeg var blevet lidt fraværende i blikket, da han nævnte en datter på 14, og et par trækninger i de nedre regioner viste, at der stadig var liv. En varebil drejede ind ude fra vejen, en nydeligt udseende kvinde hoppede ud og begyndte at slæbe indkøbsposer ind. Det var tydeligt, at han fortalte om min tilstedeværelse inde i køkkenet, så det ikke kom helt bag på hende. Døren smækkede bag hende, mens jeg rejste mig for at hilse. Her blev jeg stående og bare gloede, mens hjernen arbejdede på højtryk, og det var tydeligt, at hun var i gang med samme øvelse, vi havde set hinanden før, for mange år siden, men hvor?

Pludselig tabte hun posen og tog hånden op til munden, mens en dyb rødmen bredte sig på kinderne. Hun hviskede mit navn, mens der dukkede flere og flere billeder op fra glemslen. En smuk fortælling om at gense en man engang havde noget med. Forført af min datter. Rikke ville helst være flyttet sammen med mig, men dengang havde skilsmissebørn ikke ret meget at skulle have sagt. Jeg opnåede dog at få samkvemsret med hende hver anden weekend samt to ugeri sommerferien og tre dage i forbindelse med jul og nytår.

Desuden boede jeg så tæt på, at hun selv kunne komme på besøg hos mig. Og det gjorde hun også med det samme, da hun hørte, at jeg havde været involveret i et færdselsuheld. På min motorcykel var jeg blevet ramt af en bilist, som kørte over for rødt, og selvom det var modparten, der var ansvarlig for uheldet, var jeg naturligvis den eneste, der kom til skade. Min venstre arm brækkede to steder, og i faldet fik jeg klemt min højre hånd mellem styret og bilens kofanger, så senen i lillefingeren og ringfingeren blev skåret over.

Men trods alt slap jeg alligevel nådigt. Det kunne være gået meget værre. Og det jeg var mest ked af, var da også, at min motorcykel blev totalskadet. Efter fire dages ophold på sygehuset blev jeg sendt hjem med venstre arm i gips og en skinne bundet sammen om fingrene på højre hånd.

Jeg skulle til kontrol hos min egen læge efter en uge, og der blev bevilliget mig en hjemmehjælper en halv time om dagen til rengøring og lignende.

Hvis jeg havde behov for yderligere hjælp som for eksempel til badning eller anden personlig pleje, skulle jeg ansøge det gennem kommunen. Der boede flest ældre mennesker, men jeg fik dog også øje på en kvinde på min egen alder ca.

Efter arbejdstids ophør var jeg ude at få nogle øl med nogle kammerater. Pludselig er der en kvindestemme der siger: Enlig kvinde i sommerhus - to friske fyre som naboer - det kan kun ende med en ting.

Jeg har en aftale om en middag med kontorets mest sexede pige. Jeg har købt ind til bøffer og rdvin, da hun ringer, at hun ikke kan spise med alligevel.

Jeg satte mig for at spise mine bøffer selv. Så ringede det på døren. Der stod en pige på min trappesten - hun var gået forkert, men hun delte mit måltid og bød sig til som dessert. Så ringede det på døren igen. Forelsket i stedfars tte sig ind i bilen og køre væk, Stefan var stadig ude på toilettet. Jeg hørte der blev skylt ud og døren blev åbnet, Stefan stod igen foran mig og kiggede: Anne sov, da jeg kom op i campingvognen.

Jeg smed mine shorts og t-shirt, og kravlede ind under dynen. Hun vendte sig i søvne, og sov som en sten. Jeg kunne mærke hvordan pigerne havde brugt mig fuldstændig, og faldt hurtigt i søvn. Dette tredje og sidste kig ind bag facaderne i Boligforeningen Engbakken lader os møde den fjerde vicevært. Han har den yngste af de fire viceværter, men det holder ham ikke tilbage. Jeg var kommet godt under dynen. En fræk blondine i en sort Audi A6 tog en blaffer med på turen til Sydspanien – en tur han aldrig ville glemme.

En ung mand har besøg af sin kæreste. Hun bliver fuld, for næste dag kan hun slet ikke huske, hvad de har lavet.? Efter et tip fra basserne fik soldaten fed fisse og penge til hjemrejsen? Hvad mon der kan ske, når der er damefrokost i byen, konen ikke er hjemme og naboens kønne kone har en veninde på besøg. Arkivkælderen er låst af hen over sommeren, så kreativiteten må på banen, for at de igen kan få stillet lysten til hinanden. Hvilke krumspring finder kommunikationschefen og den fuldmægtige nu på i arbejdstiden?

Sankt Hans aften år på Bakken vil jeg ikke glemme. Der var en fyr,som var vild efter at komme i bukserne på mig. Men var det gengældt?. Find selv ud af det. Jeg skulle i biografen med min kæreste. Allerede mens vi står i forhallen og venter begynder vi at få lyst til hinanden.

Min kæreste går et øjeblik og kommer tilbage kort tid efter - denne gang uden trusser under nederdelen. Vi går ind i biografens mørke og der fortsætter hun med at gnide på min pik. Fortsættelsen på Camilla går til filmen - Del 1. Den unge studine for virkelig sin sag for i kælderen, hvor både den unge Patrick og den ældre Kurt nyder forestillingen De havde mødt hinanden på nettet, og efter lidt skriveri skal de mødes igen..

Første gang jeg rørte ved en fisse og prøvede at kneppe var sammen med min kammerats søster. Hun var god, men der var en anden som var endnu bedre. Hvem mon det var. Min årige eks-kæreste ringede til mig og spurgte om vi skulle ses. Jeg sagde ja på betingelse af, at vi skulle ses uden tøj på. Hun svarede tilbage, at jeg bare skulle komme forbi.

Så det gjorde jeg. Opmuntret af den første succes, er det måske tid til at gøre noget ved den regning der ligger ved mekanikeren Over chatten fik jeg kontakt med en kinesisk pige - hun ville give aftensmad, men det var hende der fik det. Min drøm at kneppe en rødhåret asiat gik i opfyldelse. Bytte med Hans og Lena Sannes historie. Jeg møder en af min tidligere kones kollegaer, og det blev en "rørende" aften. For at tage chancen lagde jeg armen om livet på hende, da vi gik hen af gaden.

Det var tydeligt, at hun ikke havde noget imod det. Vel inde i hendes lejlighed, fik vi jakkerne af, og da nu jeg havde taget første skridt, måtte jeg også tage det næste, mens hun fandt en flaske vin og et par glas "Jeg har altid synes du var, og er en flot pige" Sidst læst: Han skal deltage i 'Copenhagen Marathon' og har udset sig et lækkert skår med de rigtig former, som han vil følge i diskret afstand.

Mon hun opdager ham, og hvad mon det ender med. En lille fantasi om mig, min kæreste og et gods på Fyn. Et dejligt værelse med en stor himmelseng er bare en af ingredienserne. En weekend kan jo bruges på så mange måder, det kan både kvinder og mænd jo også. Jeg vil ikke ødelægge fornøjelsen ved at læse historien her, I må selv læse jer til resten..

Jeg kunne mærke vi ville have alt hvad vi kunne få, og give hinanden bare fuldstændig hen, opsluges af lyst og begær. Selv om hun er til slag i sin bag, så kan hun også godt lide det blidt og intenst. Vi lå i sengen, moster havde trukket mig helt ind til sig så jeg lå med mit hoved imellem hendes bryster, vi lå nøgne, dynerne lå skubbet sammen i fodenden.

Det var lunt og dejligt i soveværelset. Vi lå sådan længe uden at sige noget. Peter ved du hvad, moster lå stille lidt inden hun fortsatte. Nu hvor du efterhånden er blevet rigtig voksen, kan jeg godt fortælle dig mere om mig. Jeg har altid været ret sexuelt aktiv kære Peter, ikke kun sammen med dig, også den gang Onkel Victor levede.

Måske nok især da han var yngre. Jeg har altid haft en glubende lyst til sex, og da jeg lærte din Onkel at kende, var jeg særdeles aktiv.

Jeg vågner tidligt med en glad, forventningsfuld følelse i maven: Det er min års fødselsdag, og jeg glæder mig. Det er sommer, og meteorologerne har lovet sol og 30 grader. Læs om hvordan hun bliver forkælet på sin 30 års fødselsdag.

Havemanden har næsten ikke noget sexliv derhjemme, derfor kaster han sig over sin have hvor han i smug går og kigger på den frække nabokone Linda, der har et problem. Det overtaler hun havemanden til at løse for sig på den mest kvindelige vis. Alice fra New York 2 Sidst læst: Louise og Britt er rigtigt gode veninder. Louises mandlige kollega er super lækker, men ikke interesseret i hende.

I stedet udfordrer hun sin veninde og sætter en blind date op med hendes kollega, der skal udøve en af venindens fantasier Bliver det ved fantasien? Vi mødtes sidst på aftenen og var taget hjem til ham, hvor der ventede mig en skøn oplevelse.

Jeg fantaserede ofte om hans store tykke pik, og om, hvor dejligt han havde kneppet mig før i tiden Femte del af novellen tre kvinder Sidst læst: Fortsættelse af sygeplejerskens møde med patienten i byen Sidst læst: Sygeplejersken møder patienten på diskoteket og så må vi se hvad der sker Troels vækker Kimi på dne mest behagelige måde, og da søsteren Tia senere kommer med 3 piger, kan Troels tage for sig af retterne som forberedelse til en nats udskejelser Sidst læst: Jeg var lige vågnet.

Nøgen og med stivert på, da det banker på døren. Udenfor står mit postbud med et brev, som jeg skal kvittere for. Jeg havde nu også en pakke til postbudet. De sad og spiste på Café Ministeriet i det centrale Aalborg, og glædede sig til Tim Christensen koncerten. Han får øje på en mørk skønhed, lidt ældre end ham selv. Det viser sig at hun også skal med til koncerten. Solens stråler varmer hende op, han opdager det og sammen bliver de rigtig varme. En helt alminde søndag formiddag, tændte han sin computer, og mødte en kvinde på nettet.

Han finder en MSN kontakt, og finder ud af at de bor lige i nærheden af hinanden G og er lige blevet kærester, men bor langt fra hinanden og ses kun i weekenden. Sidste gang Jacob tog op til hende, var det med en pakke kondomer i lommen, for han glædede sig til en overraskelse hun havde lovet ham.

Hvad sport kan føre til. Det er vel i bund og grund den klassiske historie. Et ægteskab, der kører lidt af sporet, en ægtefælle, der strejfer og pludselig krakelerer forstadsidyllen og et nyt liv skal begynde. Men det gik nu alligevel ikke helt, som jeg havde regnet med. Jeg havde aftalt med nogle af mine venner at vi skulle holde nytår sammen. Desværre blev ham der skulle holde festen syg. Jeg besluttede mig derfor at tage ned i 'Gaden'.

Der mødte jeg en gudinde. Kom der mon noget ud af det. En hyggedag for mig selv, udviklede sig - på den frække måde. SE, udbrød hun pludselig forbavset. Under hingstens bug kom der et stort sort lem ud af en hudfold, lemmet blev længere og længere indtil det var på længde med en arm og lige så tykt, nu blev det stift så strittede som en pæl.

Hun blev helt stakåndet ved det imponerende syn. Nu var hingsten ved at kante kroppen op på hoppens ryg og den prøvede at ramme med det stive lem.

Hun havde helt lyst til at hjælpe den med at nå målet. Nu fik den held til at få spidsen ind i hoppens åbning og den begyndte at støde det store lem ind. Da den var næsten helt inde, startede den med rytmiske bevægelser frem og tilbage.

Åndeløs rakte hun en hånd bag ud til manden, det gav et helt sæt i ham da hun rørte ham. Hendes hånd rørte hans skridt hvor hun kunne mærke hans pik presse mod bukserne.

Han greb om hendes liv bagfra og førte hænderne op til hendes bryster. Hendes brystvorter var helt stive af ophidselse Når to trængende modne mennesker finder hinanden på Victoriamilan Sidst læst: Hvad dette forum ikke kan udvikle sig til.

Jeg har haft et stævnemøde med en sød frækkert her i forum, og hun har givet tilladelse til, at jeg må skrive om det. Og naturligvis også godkendt det skrevne. Det er efterhånden nogle år siden, men jeg husker stadig hvert sekund fra denne frække aften i Køge. Vi var et par gutter der skulle have en glad aften i byen og som altid startede vi hos mig, fordi jeg boede 10 min.

Efter et par timer med hyggelig snak, øl og whiskey vandrede vi ned i midtbyen til vores sædvanlige spot nær gågaden. Flot krop, gode lår og pænt brune balder. Og så vendte han sig om, og jeg så at han var virkelig begejstret for at se mig Normalt vil et møde med ens revisor lyde voldsomt kedeligt, men ikke her Tilfældigt møde med en fremmed kvinde udvikler sig til sex i det fri.

Hvad sker der når man sætter en ulv til at vogte får? Tja, det samme der sker når en sports træner hjælper en fræk og frisk pige. Hvor uheldigt kan man komme afsted nytårsaften? Først går tiden - og hvor var det nu festen skulle være?? Denne unge mand må se i øjnene, at aftenen ikke kommer til at forløbe helt som planlagt, men mon det dog er så galt? Vi mødes på et hotelværelse i Paris og du tænder mig, gør mig liderlig, elsker mig. En sand historie fra det virkelige liv.

Mit forhold til Hanne udvikler sig hun overnatter ofte og det giver anledninger til nogle dejlig og uventede oplevelser. En gang skibums - Altid skibums. En tur på slotsophold med min veludrustede kone ender med at blive noget mere interessant end forventet. Der var gået en lille halv time, hvor vi bare havde slappet af og ligget og holdt om hinanden. Jeg kunne stadig ikke tro at jeg virkelig havde haft sex med Stefan. Vi havde et vennepar overnattende efter vores fest. Da min lod som om han var faldet i søvn, fik jeg gang i en sexet dans med min kone og min ven så på.

Jeg holdt nytårsaften - en stor fest. Smokingen var taget frem ligesom værtrollen var pudset af. Jeg havde kun været kæreste med min kæreste i 3 mdr. I nat ville hun have sex under festen.

Vi endte på badeværelset, da det var det eneste ledige rum En historie om det at nyde at drille og drive kvinden til vanvid. Når man ligger i badekarret og gør sig klar til en hyrdetime eller to med manden i sit liv, kan tankerne gå tilbage til den første gang. Hvordan var det nu det var -- hmmmmm - rart. Peter, du skal kneppe mig…" nærmest tiggede jeg ham. Jeg spredte mine ben og åbnede mine min våde grotte, så han let kunne trænge ind i mig Dette er beretningen om en ung piges vilde sex oplevelser Sidst læst: En historie som min svigermor ønskede at høre, om datterens og mine dejlige ferieoplevelser.

Og om svigermors indtræden på den erotiske scene! Det giver en masse oplevelser at gå til seniordans, opagede jeg, da min lystfiskerven Ole inviterede mig med til danseaften i seniorklubben. Alle veje fører til Rom-antik del 1 Sidst læst: Tredje del af historien om lægen og den unge kvindelige patient.

Naboens niece havde besøg af sin veninde Sidst læst: Den frække eksamenslæsning fortsætter i Peters læsegruppe. Nu hvor både tøjet og hæmningerne er af vejen, bliver rollerne også byttet om. Både Peter og og de to dejlige piger viser nye frække sider af sig selv, mens de tager både bordet og sengen i brug for at leve deres varme fantasier ud På turen autocamperen tog vi hul på de fantasier vi havde skrevet til hinanden om.

Han mødes med sin kæreste, og de skal i byen. Han har en lille overraskelse gemt til hende. Det "gik" næsten som han gerne ville, men misundelsens brød skal også spises. Udsigten til Jane i saunaen var mere end Morten kunne håndtere Del 2 af avispigen Sidst læst: Hjemme i den kedelige flække af en by, møder han sin barndoms legekammerat.

Hun er imidlertid blevet voksen og står bag baren. De havde skrevet sammen på nettet, og havde aftalt at mødes. Det blev et møde, han sent ville glemme. Dette er andet afsnit af studenterilden. Vores helt tager job i sommerlandet indtil han ved hvad han skal studere. Når ens kammerat tager en med på bar, og servitricen viser sig at være en erfaren stripper, og man bagefter bliver bedt om, at køre hende hjem.

Hvad mon man så stiller op, når hun stadig er uforløst. Vores ven her vil da gerne hjælpe, men hvordan? Han skal til møde med Sekretæren, og de får lidt champagne på hotellet. De finder ud af at de længe har haft et godt øje til hinanden En tøseaften fortsætter på en pub.

Sms´en tikkede ind, mens jeg var på arbejde. Line ringede nogle dage efter vort første rigtige møde, og de aftaler at mødes igen. Solvej er taget på sexkursus i sommerferien, hos en ældre gift mand. Han vil lære hende om sex mv. Følge Solvejs oplevelser og hvordan hun hurtigt bliver modigere.

En stuepiges oplevelser på et større gods for ca. Søren møder Jessica, da de bor på samme hotel. De følges hjem fra byen og ender på hendes værelse.

De har begge stor lyst til hinanden, og snart ender de i sengen. Her byder hun ham på et par spændende overraskelser. Anita er ved at være træt af hendes unge elsker og hendes længsel efter en mand der vil dominere hende lidt, sender hende atter i armene på viceværten. Hvis man spiller sine kort rigtigt, så kommer man til at sidde i held.

En dag skriver en dame til mig og spørger, om jeg kan huske hende, der suttede mig af i klubbens rygerum. Efter ulykken kommer Bo på intensiv, hvor både den unge pige der kørte op i ham og ikke mindst sygeplejersken Mona tager sig kærligt af ham. Nikolaj oplever en lækker lille kvinde en dværg måske i en quicky. Arne chokeres over mødet med én fra hans fortid.

Nikolaj lurer på et pars vilde sexudfoldelser i saunaen og ser senere en moden kvinde masturbere samme sted. Alt i alt føler han sig ikke længere udbrændt og glæder sig til endnu vildere oplevelser i feriecentret. Hans kone var begyndt at gå på forskellige personudviklingskurser, der i blandt også nogle der omhandlede det sexuelle. En dag kom hun hjem og bad ham skrive fem punkter ned, som han godt kunne tænke sig opfyldt, så de fik et bedre sexliv.

Hvis du vil vide hvilke det var, så må du hellere læse historien. Da jeg var færdig med at lave en studieopgave sammen med en ven, kom min kæreste på besøg. Hun vidste ikke, at min ven var der, og hun begyndte at lægge op til mig. Jeg besluttede mig for at give hende bind for øjnene og lade min ven være med i legen, uden at hun vidste det. Julie fortsætter ANjas oplæring i piksutningens kunst En fremmed mand kommer som rengøringshjælp til hovedrengøringen Sidst læst: En mor og hendes datter kommer på grund af datterens fortid, i den situation at de begge ender i sengen, med den samme mand.

Han kom ud til mig i badet,og spørg om han skal hjælpe med at sæbe min lækre krop ind. Min første novelle om min første gang med Thomas. Fortsættelse af "Nabohjælp i haven" Sidst læst: Et kursus med arbejdet fører til lækker og fræk sex med en kollega.

Begivenhederne udvikler sig hurtigt. Har var på hotelværelset hvor han fik uforglemmelig og dejlig oplevelse med en ung og meget fræk pige. Den unge tøs er blevet lokket med op i lejligheden, og ligger snart med bar røv foran den fremmede herrer. Erotisk wellness del 4 Sidst læst: Opvarmning - hvad sker der mon på hotelværelset? En historie om en mand der udfordrer sin kammerart, for at vinde en whisky, men ender med at tabe sin kone.

I sidste weekend var han alene hjemme. Han hørte jeg en stemme som råbte ”Hej Jørgen”, og Charlotte kom ridende på sin hest. Det er solskin og varmt, og de sætter sig ned og snakker, og efter et stykke tid i solen spurgte hun pludselig om det var ok at tage t-shirten af.. Jeg skulle køre en sygetransport.

En kvinde skulle køres hjem. Hun talte til mig som om vi kendte hinanden. Da vi kom hjem til hende blev jeg inviteret indenfor. Der stod SEX skrevet i panden på hende, og hvem lader en sådan chance gå fra sig - ikke jeg. Et uventet besøg i baderummet Sidst læst: Han skulle med sin forældre ud til nogle bekendte. Det var ikke lige lysten der plagede ham. Men da han først var kommet der ud, og så nabopigen i stalden, kom han på andre tanker. Min forlovede ville have lov til at prøve Alexanders hestepik, mens jeg skulle se på.

Hun fik den i alle huller inden han blev sendt væk. Jeg fik kun at vide, at jeg skulle møde op på hendes skole efter timerne. Og hvilken overraskelse der mødte mig. Så liderlig har jeg sjældent set hende.

Fjerde del af historien om lægen og den unge, kvindelige patient. Jeg mødte en pige i byen. Hun havde et erhverv som jeg ikke lige regnede med!!! Anne kommer ud for et overgreb, hun har ingen chance for at komme væk Nr 3 Sidst læst: Her er en historie om at det ikke kun er på nettet at Sexwriter er en god side.

Jeg kan kun anbefale at handle i føtes, for Sidst læst: Jeg lå på sofaen, kun i min lille tynde, hvide, lidt gennemsigtige natkjole Sidst læst: Hendes hånd bevægede sig langsomt og fast op og ned, og Jacob nød det.

Efterhånden bevægede hun hånden hurtigere og hurtigere og Jacob kunne mærke hvordan det snurrede i nosserne. Han ønskede ikke at komme endnu. Du nyder det jo. Jeg har dig næsten. Jeg kan se du er ved at komme," sagde hun, tydeligt selv liderlig af situationen. Han rakte ud efter hende og hun satte sig på hans knæ. Han begyndte at massere hendes bryster, og vorterne blev omgående? Min frække fantasi er noget med at vi ligger ved siden af hinanden.

Vi kigger på hinanden. Resten må du læse dig til. En glemt nøgle, en låsesmed og en seng fyldt med sexlegetøj. Vi var på web-cam og ventede på, at hendes forældre skulle tage afsted, herefter kunne vi hygge os. Jeg var taget alene på skovtur.

Det var en dejlig varm dag. Nu bliver man jo bare så liderlig af at smøre sig selv ind i solcreme, men det blev der hurtigt gjort noget ved.. Men var det virkelighed eller bare en drøm? Find selv ud af det ved at læse historien. Gensynet med ungdomskæresten og mødet med hans nye kæreste blev en uventet erotisk oplevelse som jeg har haft som et dejligt minde i mange år.

Den yndigste Indiske pige man kan forestille sig, lå under ham indhyllet i et lagen. Hende fisse var blottet under ham, og han begyndte at slikke Kursus i Tyrkiet Sidst læst: Hvad kan der ikke ske når man er fanget i en snestorm Sidst læst: Sia og Felicia får meget mere end nyt tøj en sen aften efter lukketid. Sex og spanking Sidst læst: Vi kiggede hinanden dybt i øjnene imens vi onanerede heftigt. Naboen havde mistet sine nøgler, jeg lavede plads i sengen.

James vender tilbage og bliver introduceret for sexkillingen Heidi, - og der kommer et tilbud på bordet der er svært at sige nej til. Hun førte sin hånd ned mellem sine ben og langfingeren forsvandt langsomt ind i kussen på hende. Hun spredte sine skamlæber med fingrene og legede med sin klit.

Dette er anden del af historien om kvinden, der sagde ja til et tilbud hun ikke vidste, hvad ville medføre. Sidst måtte hun skuffet lege færdig selv - mon det sker igen? Alle veje fører til Rom-antik 4 Sidst læst: Søren møder den finske lærerstuderende. Jeg var næsten sikker på, at om lidt ville han liste en finger indenfor Dette er beretningen om en ung piges vilde sexoplevelser. Det er min 50 års fødselsdag.

Jeg modtager en uventet gøst. Jeg havde inviteret en kollega med på min speedbåd. Jeg håbede at hun havde samme lyster som jeg. Det var blevet ferie. Min kone, Else og jeg, vi er et ægtepar i begyndelse af 50´erne, skulle holde camping-ferie i lejet vogn i det sydlige Europa. En aften trækker Else trusserne til side, og siger at han gerne må lege med hende. En kvinde genfinder sexlysten efter 5 år, og forfører en ung fyr. De får øje på hinanen ved en fest, kredser om hinanden, søger hinanden og går derfra Tre studiekammerater lover hinanden at fortsætte deres frie sexliv, efter at de har fået job og koner.

Vi følger dem alle sammen gennem to år. Alle forældrene der havde tilmeldt sig var kommet. Jeg havde været svært glad, da jeg havde set, at Annika havde tilmeldt sig. Hun var alenemor til Tobias. Hun havde de smukkeste blå øjne man kunne tænke sig.

Jeg havde gang på gang udtaget Tobias til holdet selvom han kun lige var på nippet til holdet, men bare muligheden for at se Annika gjore det, det hele værd. Tobias havde forbedret sig, så det gjore det også lettere at udtage ham. Mogens var træt og nyskilt efter 14 års ægteskab, han trængte til at der skulle ske noget nyt og brændte at få lov at virkeliggøre sin inderste fantasi - tissesex. Historien handler om mødet Med Marita og hvordan jeg for første gang oplevede at være sammen med en pige der fik sprøjteorgasme Sidst læst: Trine fra kontoret var en dejlig sød og pæn pige Hun sidder og chatter, optændt på lir.

Så får hun kontakt, og da afstanden ikke er for stor, aftaler de at mødes. Mon det går godt? En tur ved frisøren udvikler sig i en noget anden retning end en almindelig klipning, og hårvask får en helt ny betydning. Han trak hende ind til sig og trøstede hende, de fik sig anbragt så de kunne dele hendes dyne og lå stille og nussede med hinanden. Hun nød at lade fingrene gå på opdagelse på hans fast muskuløse krop, da hun nåede kanten af hans boksershorts Sidst læst: Del 2 i historien omkring Marias tur i sommerhuset.

Jeg folder Marias nederdel op og trækker hendes trusser ned omkring knæene. Maria har nu gættet, hvad min intention er og venter bare på sin røvfuld. Rikke på 32 år brød ud af et langvarigt forhold, fik nyt job og tog fuldt og helt for sig af sexlivets glæder og dyrkede sin liderlighed Sidst læst: Simon er på besøg i nudist kollektivet, hvor hans storebror bl. Simon har aldrig været sammen med en pige før, om det ændrer sig, kan du læse mere om. En kvinde bliver forført da hun kommer hjem.

Jeg tror nok at de fleste par genkender det, som denne lille historie handler om. Nemlig, når man først får børn, så bliver sexlivet meget nemt rutine. Det bliver der gjort noget ved i historien - og børnene kommer først sent hjem næste dag. Han kommer på besøg og lidt efter lidt forlægges legen til hendes seng, hvor han leger med hende og hun villigt underkaster sig. Min bedste vens kæreste overraskede mig.

Han er gift, hun mangler en mand! To bekendte, der oplever noget meget specielt. Og det bliver ikke sidste gang det sker? I de tusinde øers land mødte jeg en frodig moden valkyrie. Vi skreg vores brunst ud i de Botniske vande. På vej hjem fra aftenmødet kunne jeg mærke, at jeg virkelig trængte til en varm og god oplevelse. Det varede temmelig mange ring inden hun svarede, men hvor blev jeg glad, da jeg hørte hendes friske stemme.

Mette ville gerne tage imod mig. En net kontakt udviklede sig til: Romantik, sensuelle kærtegn, ophidsende massage og hed liderlig sex Alle veje fører til Rom-antik del 2 Sidst læst: Detaljeret gennemgang af en fantasi jeg ønsker at udleve med min mand. En af landevejens glade vandrere møder en brystfager skønmø på sin vej. Fortsættelse af "En god start på en dag 1" som jeg oplevede det i den virkelige verden. Den gode start på dagen fuldendes med dejlig sex med min elskede Hanne!

Nabosex og utroskab Sidst læst: En aften i byen med min veninde lærte mig, at også drengerøve kan yde. Mit stive hårde lem kom nu ned i skudlinjen til den våde varme hule og jeg stødte hurtigt og hårdt min pik helt i bund inde i Sofie Sidst læst: Endnu et revisorbesøg med happy ending Sidst læst: Masturbation med tilskuer, vild våd orgasme.

Jeg blev så liderlig af at se hende onanere, at jeg måtte gøre noget". Konen skulle til julefrokost. Han var lidt nervøs, da hun var en rigtig flot kvinde og altid blev så kærlig når hun fik noget at drikke. Men da han skulle hente hende, stod hun og gyngede på fortovet med en anden dame, de skulle lige køre hende hjem. Han var nød til at følge hende op, så det endte med en godnat øl hos hende?

Selvstændigt kapitel i serien om Line. Denne gang møder hun en tilfældig ung mand i skoven og hvad kan det så ske i shelteret nær dem. Dette er en test historie fra Admin. Troels bliver inviteret med i sommerhus af Helle og håber at der kommer sex ud af det, men havde nok ikke regnet ud helt hvordan det ville gå. Afsnit af mine minder fra studentertiden. Vi havde chattet sammen et utal af gange. Snakkede rigtig godt sammen, og når vi dyrkede cybersex,var det perfekt. De ord han sagde, den måde han tændte mig på, var perfekt.

Når jeg fantaserede om at ligge tæt sammen med ham, mærke hans hænder overalt på min krop, mærke hvordan han behandlede mig som en prinsesse, var jeg solgt.

Denne historie kan gøre en hel del Min nabo viste sig at være mere fræk og fremme i skoene end jeg lige havde regnet med. En pludselig indskydelse fik ham til at søge efter en kvinde, Vinnie, som han altid havde begæret. Han fandt hende, til sidst - og det blev til et smukt møde, der fik en spændende fortsættelse. Det vil man kunne læse om i Del 2 når den kommer.

Hér i Del 1 er oplægget - med det første gensynsmøde. Skole-hjem samarbejdet fik en helt ny betydning, da jeg kneppede Bjarnes mor. Parets lille besøg under bruseren udviklede sig, for paret i den tilstødende kabine kunne følge med i legen, til fælles inspiration Holm lejer i sin nød et værelse hos frk. Men eroterne flytter med og det er nye beboere, som ved fikse påfund og fristende tilfældigheder får bragt det pæne hjem ind i et højspændt energifelt.

Historien udspiller sig i erne og vokser frem igennem 9 kapitler. Et uventet besøg hos min "ven med fryns" på det hotelværelse han boede på, vi havde længe talt om en trekant og det fik han så! Kæresten vil hjælpe hende med at slappe. De er godt igang, da Henrik kommer besøg og får lov til at deltage i den frække leg.

Efter at have elsket en gang falder Troels i søvn, men bliver vækket af Anita, som har noget at fortælle. En sløv morgen efter en bytur med min kæreste fik jeg udlevet en fantasi jeg havde haft længe. En oplevelse jeg havde med en kollega før jeg mødte min nuværende kæreste Sidst læst: Et uheld ødelægger mit tøj, da jeg er ude at tilse et projekt. Heldigvis tager entreprenøren det fulde ansvar og sørger for at servicen er helt i top.

Liderligheden driver af dem i saunaens dampende hede. Hun rider ham, viser sin åbenbare lyst, og ægger ham, til han omsider må give efter Min mands mest frække drøm var at se mig med en fremmed mand. Vi fik begge mere end vi havde forventet.

En historie om hænder der føler sig frem i mørket. En mand tager på weekend, hvor han skal grave guld. Han finder lidt guld, men han møder også en pige med langt hår, faste bryster og meget brune øjne. Efter at have gravet guld en dag, er man godt beskidt. Hvad gør man så, når en sød pige spørger om hun må hjælpe med at vaske sig?

Han fortalte, at de engang imellem havde konkurrencer i klubben, hvor det gjaldt for kvinderne om at få mændene til at komme hurtigst muligt, og at hans kone altid vandt. Vi klemmer os sammen i takt med musikken, jeg lukker øjnene og nyder det, kan mærke hans hånd på min røv som han klemme lidt og derefter mærke hans anden hånd tager fast om mit bryst og hans fingere finder min vorte uden på kjolen, jeg stivner lidt og hans kind som hviler ved min kysser min hals!

At mærke hans varme mund på min hud som brænder efter kærtegn, giver et gip i mig, han hvisker bare rolig! Der vil ikke ske mere end du vil have der sker.

Jeg tager et par skridt væk fra ham og kigger ham dybt i øjenene hvad med Karin? Den sandfærdige beretning om mit erotiske eventyr med en cubansk trommeslager og en uventet drejning. En ellers almindelig regnvejrsdag og en almindelig bustur tager en uventet drejning, da en rødhåret ung pige stiger på og tilsyneladende ingen hæmninger har. Den danske blonde business-woman der ekstraordinært rejser via London til Nice, møder en smuk viril flykaptajn ombord.

Han kan andet med sin mund og hænder end at briefe om flyruter og turbulens undervejs. De mødes tilfældigt i en restaurant på hotellet i Nice, spiser middag sammen og aftaler, at de senere skal bade i hotellets pool. Et besøg hos lægen udvikler sig Sidst læst: Afslutningen på hvad der sker når sygeplejersken møder sin patient i byen Sidst læst: Et vådt møde mellem en sprøjtende kvinde og en liderlig mand. De kender ikke hinanden og det gør det hele endnu mere liderligt.

En novelle om to stædige, der nu engang er stædige Sidst læst: Hvad lidt hjælpsomhed ved en julefrokost kan føre til? Han ligger der på sengen. Selv i slap tilstand har han en stor pik. Burde ikke, men jeg er fristet Jeg kommer ret ofte på AaUH til kontrol. Jeg flirter lidt med sygeplejersken,en lille mørk sag med krøller og den skønneste figur. En dag er der noget som ikke ser rigtigt ud og hun indlægger mig natten over.

Mødtes på en sex dating side , og der var straks en lækker fræk tone uden og være vulgær. Vi havde begge lysten til mere ,,,,,, Sidst læst: Hvad sker der når københavneren og den muslimske pige mødes til en sommerfest? En kammerpiges oplevelser på et større gods Sidst læst: Jeg var liderlig og trængte til et skrald! Jeg fik kontakt med en pige, som var så hulens genert, men ville det mon lykkes mig at få hende?

Vi var ikke alene, men jeg kunne ikke lade hver med og røre ved hende alligevel, hun var vild ophidset, og kom flere gange i mens vi var på badecenteret. Hævnen var sød da vi kom hjem, og jeg nød det i fulde drag.

Læs historien og find ud af hvad der skete. Efter mange år hvor jeg kun havde minderne, fandt jeg heldivis igen sammen med Rita. Undskyld den lange indledning, jeg håber I er tålmodige. Jeg under dig gerne al den pik du har lyst til.

Det er liderligt at se dig med en anden, det er liderligt at se jer kysse og kramme. Det er dejligt at se dig nyde kærtegnene og kyssene fra en fremmed mand. Jeg nød det, jeg vidste at du i bund og grund var min. En mail sendt til forkert modtager, resulterer i morgensex i bilen.

Firmafesten med en ny drejning Sidst læst: Hun lægger op til ham og sammen går de ned på skolens toilet og der hygger de sig sammen. Læs endelig Dating sex først,,, for her for du fortsættelsen ,,af det du savnede i første del,,, hun for så megen pik i flere huller at hun jeg sent vil glemme det. Hun trænger til en mand, tager med Bent hjem, liderlig og lysten, men ender med ikke at få rigtig pik Alle veje fører til Rom-antik 3 Sidst læst: Jeg fyrede medarbejderen, og hun ville gå langt for af få nogle penge - så det fik hun lov til Sidst læst: Hvordan det kan gå, sådan en næsten ganske almindelig tirsdag morgen.

Hvis man er heldig Sidst læst: Hvad der sker når man kører forkert på ferie. Min første historie i dette forum så bær over med mig. Det var en varm sommer dag sidst i juli måned, Christina havde sommerferie og lå og nød solen på terrassen, hvor hun lå og læste.

Naboen, Lars var ret lækker, en muskuløs fyr i midten af 20? Hun massere og leger med hendes stive brystvorter, køre derefter hånden ned over hendes mave og videre ned til hendes fugtige fisse. Ja og naboen han opdager det og hvad mon de så gjorde?? Jeg var single og var indbudt til at være med, jeg blev sat overfor en ung fyr som hedder Christian, vi sidder og hyggesnakke under maden. Så slår bruden''s far på sit glas, og jeg taber min serviet på gulvet.

Vil du vide hvad der videre skete under talen må du læse den færdig selv. Han havde været forelsket i hende i skolen. Nu skulle de på telttur med vennerne. Mon hun ville lægge mærke til ham? Singlefar på ferie med sine drenge, bliver en fræk og anderledes oplevelse. Tanja tager et smut i solariet. Den syntetiske atmosfære af sol og sex giver hende lyst til pik.

Skal hun onanerer der under de glødende lamper? Lise er en 19 årig pige, der rejser gennem Europa. Hun overnatter gerne på vandrehjem for økonomiens skyld, men også fordi de ofte har værelser hvor mænd og kvinder deles om pladsen. Dette er historien om turen til Sverige. Hvem synes ikke, at cykelpiger er dejlige? En veltrænet mand møder en ualmindelig fræk en af slagsen Det er ikke unormalt at man hører om at håndværkersex er noget specielt, men at jeg lige skulle være den som gav det, havde jeg ikke regnet med.

Hun var måske ikke den flotteste, den slankeste eller den yngste, men da jeg kom op til håndklædet kunne jeg ikke lade være med at kigge på hendes dejlige store bryster, hendes glatte kusse og hendes dejlige fyldige skamlæber. Hun lå på ryggen med lukkede øjne, og jeg lagde mig på mave så jeg kunne kigge direkte op i hendes perfekt barberede kusse. En særdeles veludrustet moden mand fortæller om livet på livets solside med en sjælden stor pik.

En sjov aften med fælles venner endte hjemme hos hende, hvor vi havde en dejlig nat. En fortælling om en kvinde der finder sit livs kærlighed Da drømmen om Anne Dorthe blev til virkelighed. Efter en tragisk ulykke i boligkvarteret gik Anne Dorthe med op og ind på mit værelse. Her fik jeg lov til at få min drøm om at være sammen med hende ført ud i livet.. På lejrskolen vil jeg kneppe Marie, men min kæreste vil også være med.

Og jeg må "bestikke" Camilla, min historielærer, for at få Jeg har en fræk formiddag hjemme i sengen, og pludselig banker det på døren, det er ejendomsmægleren. En dejlig weekend i sommerhuset Sidst læst: Jeg kommer hjem til pigen som hed Pia ca. Hun ville vide hvad der var i den, men jeg bad hende vente!!! Vi satte os til at snakke over en kop kaffe om lidt af hvert og vores "net forhold".

Efter en times tid siger jeg til hende, at vi hellere må komme i gang, da det nok bliver en lang aften. Min kæreste havde en veninde på besøg. Åh nej tøsesnak hele aftenen, og jeg havde lovet, at være hjemme. Det gik dag helt anderledes end jeg havde forventet. Begge piger var stadset ud Den unge soldat kommer hjem til en kampklar weekend. Au pair et ménage à trois. Ægteparret Lise og Klaus har fået ny energi tilført deres sexliv, som nu bliver yderligere forandret ved et uventet besøg i soveværelset.

Denne historie er en føljeton, hvor hvert afsnit skrives af en ny forfatter. Hvis du selv vil være en af forfatterne, kan du nedenunder historien læse mere om, hvordan du gør og hvilke regler, som du skal følge. Jeg var næsten 16 år og til fest hos en af mine venner. Han havde en 17 årig søster som var næsten perfekt skabt. Det skulle vise sig at vi fik noget sammen.

Allerede om morgenen, da jeg vågnede, var jeg stang liderlig, men jeg måtte vente helt til aften, før jeg fik forløsning. Jeg havde endda opfordret min mand til en omgang i bilen. Når man ved man ikke burde, men kroppen tager styringen og tager det den vil ha´ Vores sexliv fik nye safter da vi lukkede en sort mand ind i soveværelset.

Han er på arbejde, da han modtager en sexet SMS besked fra sin kone- Han går med på legen, og finder ud af hvordan SMS beskeder også kan bruges. Vikaren fra vikarbureauet viser sig at være meget mere interesseret end hun i første omgang giver udtryk for. Når man nærmer sig pensionsalderen, ser man som regel hellere bagud, men for mit vedkommende var det at komme til seniordans lidt af en genfødsel - Fordi!

En tur ned i varmen kan få selv den bedste til at blive lidt sommer liderlig De to tømrerlærlinge var taget til Tenerife for at få masser af sex. Men der skulle et eventyrligt møde til, før der kom gang i sagerne. Sarah vil kun have én ting, da hun tager til fest i klubben. Ægteparret Lise og Klaus har et traditionelt og kedeligt sexliv, men det skal snart ændre sig radikalt. Søren og Anita får til opgave at have en sex med en fremmed inden fredag aften.

Se, om det lykkes! Hun lukkede egentlig bare et par håndværkere ind i sin lejlighed. Men pludselig skete der ting og sager Da han lokker til opgangen, ser han en sidde sammenkrøbet.

Nej, en velklædt ung dame, der skal besøge moster, som ikke er hjemme. Den søde hævn Sidst læst: En fræk havefest ; ung fyr bliver gennemkneppet af sin gode veninde hun er en fræk lille sag, 21 år, cm og 56 kg, stram solbrun krop, langt mørkt hår og brune øjne. Den unge rengøringsassistent Camilla overrasker en mand, der sidder og onanerer på sit kontor. Hun bliver ophidset og vil lege med - men måske kan hun ikke overskue konsekvenserne Skulle i byen med en veninde og blev brændt af - tog alene afsted og fik en totalt fed oplevelse med en 10 år yngre mand.

Denne historie er virkelig Jeg gik efter manden og fik ham - for en nat.

Hunfår i begge huller på samme tid, rikke solskin sprøjtende fisse. Med bankende hjerte og stiv pik tænkte jeg som en gal, hvad fanden svarer du her gamle jas for, du kan ikke bare stikke af fra arbejde så bliver der rigtig ballade med chefen. Først går tiden - og hvor var det nu festen skulle være?? Motion er godt for helbreddet - og løbetræningen havde givet Beate porno store pikke sexy anal god kondi, så hun var udholdende. Så liderlig har jeg sjældent set hende. Bevidstheden om at hun stod og kikkede på mig, gjorde mig så liderlig, at jeg langsomt begyndte at onanere igen. Heidi skal med cheferne i byen - hun får et tilbud hun ikke troede hun kunne få.

Rikke solskin sprøjtende fisse

: Rikke solskin sprøjtende fisse

Rikke solskin sprøjtende fisse Aroma thai massage århus piger søger pik
Prostitueret sønderborg sex xxxl Escort massage sjælland sex i københavn
Rikke solskin sprøjtende fisse Danske escort piger www escort4 dk

Rikke solskin sprøjtende fisse

Rikke solskin sprøjtende fisse Så jeg sagde at jeg ville pantsætte deres rikke solskin sprøjtende fisse resten af ugen. Det viste sig, at Lotte denne dag vilel miste sin anale mødom. Min kollega skal bruge flere penge til at betale af på sin spillegæld, så denne gang sælger han mig sin kones røvhul. Læs om Maria, der har kærestesorger, og skal til Julefrokost med firmaet. Men eroterne flytter med og det er nye beboere, som ved fikse påfund og fristende tilfældigheder får bragt det pæne hjem ind i et højspændt energifelt. Nu er det jo gigolo århus escort klinik sådan at lige meget hvor jeg bevæger mig, så bliver jeg fristet og tilbudt sex, men jeg kommer i kraft af mit job som elektrikker rundt i mange hjem.