Liderlig sex slik kusse

      Comments Off on Liderlig sex slik kusse

liderlig sex slik kusse

Han satte snuden ret ind i skridtet på hende, og hun fjernede den ligeså stille, mens hun skævede over til mig. Min kone sagde ikke rigtig noget, og vi gik ned i den nærliggende skov med hunden. Det var dejligt efterårsvejr i lørdags, og min kone havde en nederdel og strømpebukser på. Hun er 38, og stadig velformet. Rollo blev ved med at snuse hende i skridtet, og jeg hentydede endnu engang til, at den var rigtig vild med hendes safter.

Jeg stak min hånd op imellem hendes ben, og mærkede en varm kusse i det halvkølige efterårsvejr gennem strømpebukserne. Jeg tog hånden ud under hendes nederdel, og trak Rollo hen til min kone.

Jeg holdt Rollo hårdt snoren, og firede lidt efter lidt hans hoved tættere på min kones fisse. Hun stod med hovedet letbøjet opad og med lukkede øjne, da Rollos snude ramte hendes fugtige skridt. Jeg kunne jeg se, at det var noget, der varmede hende. Hun stønnede tungt, men ikke særligt højt.

Jeg var blevet liderlig af det jeg havde set, og det var min kone også. Vi sagde ikke rigtig noget, for vi havde aldrig oplevet noget lignende før, men vi kendte hinanden godt nok til at vide, at vi begge syntes, at det her var liderligt. Jeg var dog lidt i syv sind omkring, hvordan jeg skulle forholde mig til, at min kone godt kan lide at blive snuset i skridtet af en hund. Og hvem ved, hvad mere? Måske var de mange ture med Rollo gået med at blive slikket eller måske endda kneppet af ham?

Min liderlige nysgerrighed fik dog overtaget over jalouxien, og efter en tid uden snak sagde jeg:. Det kan jeg se. Men jeg synes, det er liderligt. Vi låste os ind, og min kone smed hurtigt sko og strømpebukser. Min kone satte sig i en stol helt yderst på kanten, og Rollo satte snuden ned og begyndte at slikke. Hun holdt Rollos hoved mellem sine hænder, og styrede hans ivrighed. Man kunne se, at hun havde prøvet det før. Jeg fiskede min pik frem. Den var helt stiv.

Gennem min kones halvtlukkede, liderlige øjne, kunne jeg se, at hun ville have mig over til sin mund. Jeg stak min pik ind mellem hendes læber. Hun har altid godt kunnet lide at blive snakket hårdt og sjofelt til. Jeg trak min pik ud af munden på hende, og trak Rollo udenfor døren, og lukkede den.

Han kradsede på døren. Min kone havde lagt sig halvvejs ned i lænestolen med spredte ben, og jeg gik hen til hende, lagde mig ned på knæ og stak min pik ind i hendes kusse.

Jeg begyndte at kneppe hendes dejligt, våde spalte, som Rollo havde forberedt til mig. Knep mig i min tævekusse. Det var nu nærmere hende, der kneppede mig. Hendes vejrtrækning bliver kortere og korte, og hun får små hvin til at komme ud ad munden.

Så griber hun fat i mig, og kommer i et forløsende; "jahhhh, ahhh. Da hun forløsende stønnede "ahhhh," strømmede der varm væske udover min pik og ned i mit skød. Det fossede ud ad hendes skridt, og det føltes enormt lækkert.

Jeg mærkede, at min udløsning var på vej op i hendes stramme revne, men jeg trak mig ud, og rejste mig halvvejs op. Mit sæd ramte hendes striktrøje på kraven og hendes hage. Hun tog sin finger, og skubbede min sæd fra hendes hage og ind i sin mund. Jeg lagde mig indover hende, og sådan lå vi, indtil jeg spurgte:.

Gvad mon din søster siger til at I bruger hendes hund til det? Hvis det var min hund, ville jeg blive stiktosset - og så er det fløjtende ligegyldigt, om den kan lide det eller ej. Den er jo kun en hund. Det er vel nok en dejlig fortælling.

Det er rigtigt, at hunde er særlige gode til at slikke fisse, min kone passede en hund for vores venner, de var på en længere rejse til østen. Der skete det, den ene dag vi sad på terrassen i dejligt sommervejr og solede os i vores lukkede have, så tøjet havde vi smidt, som sædvanlig, vi var smurt godt ind i sololie. Hunden kom op på terrassen til os den begyndte at slikke sololie på min kones ben, hun skubbede den væk, men den kom tilbage og fortsatte.

Der sket det, at den slikkede hende ben længerer og længere op mod skridtet. Da den kom nærmere hendes fisse, blev den meget ivrig og førsøgte at stikke snuden mod min kones fisse, jeg sagde til hende, at hun skulle prøve at sprede benene lidt, det ville hun ikke i første omgang, men var alligevel blevet tændt på situationen.

Under det meste af forløbet lå hun med lukkede øjne og trak vejer tungt. Jeg snakkede godt for mit ønske om at se hende blive slikke af en hund, så bøjede sig. Hun rykke sig lidt rundt på solvognen, så hun lå med fissen lige ud over kanten med spredte ben, det var fascinerede på flere måder, hvad skete der?

Ville vi blive opdaget, hvis der kom uventede besøg. Vi var nu så langt i forløbet, at disse tanker blev skubbet i baggrunden. Jeg tog hunden blidt i nakken og styrede den lige hen til min kones fisse, det begyndte omgående at slikke hurtigt og effektivt, det havde omgående virkning på min kone, efter kort tid, udbrød hun: Jeg kunne iagttage hvordan en hund er bedre og mere vedholdende til at slikke fisse end de fleste mænd - og virkningen udeblev da heller ikke, min kone begyndte at stønne rigtigt tungt.

Jeg maserede hendes bryster og gned på min pik, som jeg efterhånden fik placeres i hendes mund, hun suttede på den efter alle kunstens regler. Jeg har aldrig før set min kone få så kraftige orgasmer, som hun fik da hun blev slikke af den hund. Hun sprøjtede og rystede i hele kroppen, som om hun havde krampe. Hundes pik var nu kommet ud og da den slikkede hende igen gjorde den kneppebevægelser. Fisse slik liderlig nu Du vil nyde at være ekstrem og bruge din slave som røv og fisseslikker, du er klar til at gå langt, meget langt.

Ønsker du at jeg kommer til din adresse, forventer j. Når du begynder at give klitoris opmærksomhed, så undgå direkte kontakt til at starte med. Melissa - den røde rose København. Jeg er latino og taler kun engelsk. Forkælelse på højt plan. I bogen giver han masser af praktiske anvisninger og tips til, hvordan man med sin tunge og mund giver kvinden den allerstørste nydelse.

Gud vin Studine eskort danmark helvede Måske værd at overveje en ekstra gang? Tilbyder gerne sex hos dig hvis du bor i esbjerg omegn eller i det fri, måske et andet fræk sted eller hos mig i Esbjerg.

Du vil nyde at være ekstrem og bruge din slave som røv og fisseslikker, du er klar til at gå langt, meget langt. Fisse nu pige søger par. Er en stor og fræk liderlig tøs på 23 år, cm, kg, langt mørkt hår.

..

Mit sæd ramte hendes striktrøje på kraven og hendes hage. Hun tog sin finger, og skubbede min sæd fra hendes hage og ind i sin mund. Jeg lagde mig indover hende, og sådan lå vi, indtil jeg spurgte:. Gvad mon din søster siger til at I bruger hendes hund til det?

Hvis det var min hund, ville jeg blive stiktosset - og så er det fløjtende ligegyldigt, om den kan lide det eller ej. Den er jo kun en hund. Det er vel nok en dejlig fortælling. Det er rigtigt, at hunde er særlige gode til at slikke fisse, min kone passede en hund for vores venner, de var på en længere rejse til østen. Der skete det, den ene dag vi sad på terrassen i dejligt sommervejr og solede os i vores lukkede have, så tøjet havde vi smidt, som sædvanlig, vi var smurt godt ind i sololie.

Hunden kom op på terrassen til os den begyndte at slikke sololie på min kones ben, hun skubbede den væk, men den kom tilbage og fortsatte. Der sket det, at den slikkede hende ben længerer og længere op mod skridtet. Da den kom nærmere hendes fisse, blev den meget ivrig og førsøgte at stikke snuden mod min kones fisse, jeg sagde til hende, at hun skulle prøve at sprede benene lidt, det ville hun ikke i første omgang, men var alligevel blevet tændt på situationen.

Under det meste af forløbet lå hun med lukkede øjne og trak vejer tungt. Jeg snakkede godt for mit ønske om at se hende blive slikke af en hund, så bøjede sig. Hun rykke sig lidt rundt på solvognen, så hun lå med fissen lige ud over kanten med spredte ben, det var fascinerede på flere måder, hvad skete der? Ville vi blive opdaget, hvis der kom uventede besøg. Vi var nu så langt i forløbet, at disse tanker blev skubbet i baggrunden. Jeg tog hunden blidt i nakken og styrede den lige hen til min kones fisse, det begyndte omgående at slikke hurtigt og effektivt, det havde omgående virkning på min kone, efter kort tid, udbrød hun: Jeg kunne iagttage hvordan en hund er bedre og mere vedholdende til at slikke fisse end de fleste mænd - og virkningen udeblev da heller ikke, min kone begyndte at stønne rigtigt tungt.

Jeg maserede hendes bryster og gned på min pik, som jeg efterhånden fik placeres i hendes mund, hun suttede på den efter alle kunstens regler. Jeg har aldrig før set min kone få så kraftige orgasmer, som hun fik da hun blev slikke af den hund. Hun sprøjtede og rystede i hele kroppen, som om hun havde krampe. Hundes pik var nu kommet ud og da den slikkede hende igen gjorde den kneppebevægelser. Min kone var nu helt og aldeles vild, hovedet kørte fra side til side og hun stønnede højlydt.

Jeg førsøgte at få kontakt til hende, hun var holdt op med at vise interesse for min pik, det var hende og hunde det drejede sig om. Jeg tog hende om hovedet med begge hænder, hunden slikkede hendes fisse helt vildt. Jeg sagde til hende: Jeg gik ind i huset fandt et par tykke sokker frem. Da jeg kom ud igen rullede der endnu en orgasme igennem min kone. Jeg fik min kone med på et vattæppe, hun blev placeres på alle 4, hunden førte jeg hen bagved hende. Den snusede til hendes fisse slikkede lidt.

Jeg gav den strømper på forpoterne. Den gjorde nu voldsomme kneppebevægelser. Jeg hjalp hunden op, så forkroppen lå hen over min kones ryg, med en pote på hver side. Min kone rakte en hånd bagud og styrede hundepikken ind i den varme fisse.

Da den den først var inde, stødte hunden sin over 20 cm. Jeg ved ikke hvor lang tid de kneppede, men jeg ved at en hund knepper i et kolosalt tempo, for den gælder det bare om at få afleveret en ordentlig ladning sperm i en fart, så kvinder, som min kone, der er til hårdt og voldsom sex, er en hund lige sagen, har vi fundet ud af.

Det var en fantastisk kneppetur hunden og min kone var ude på, Jeg spillede pik til synet, og sprøjtede ud over min kone. Hunden begyndte at giver lid underlige lyde fra sig, min kone fik endnu en orgasme og fik fremstammet, den kommer. Hunden stødte hårdt til og en stor knude sad fast i min konen fisse, de kunne ikke komme fra hinanden, min kone stønnede: Det gik et stykke tid, så trak hunden sin pik ud af min kones fisse, og det sejlede ud med sperm.

Min kone kravlede op på solvognen og lagde sig til at hvile. Hunden gik i gang med at slikke sin pik. Min kone, havde efterfølgende mange samlejer med hunden, mens vi passede den.

Og vi har efterfølgende anskaffet os en hund selv, den slikker og knepper hende mindst en gang om ugen. Vi har med mellemrum snakket om at finde andre ligesindede, men det er aldrig blevet til noget. Det er jo noget tabubelagt at blive kneppet af en hund. Akkurat ligesom "Kawa" ovenover fortæller, sker det også ind imellem at jeg og min hund hjælper piger til at udleve deres fantasi om at prøve at være sammen med en hund, og jeg kan ikke med min bedste vilje se noget forkert i det.

Det skal bare ske på hundens betingelser, hvis han vil og har lyst så sker det, og hvis han har en dag, hvor han ikke er interesseret, så sker der bare ingenting, så enkelt er det bare.

Bare fordi du ikke kan li' det behøver du da ikke at være så plat vel, det siger en del om dit intellekt, ikke spor andet. Pas nu på dig selv og ha en god dag ikk'. Og i får det til at lyde som om tonsvis af kvinder er sammen med hunde men det tror jeg ikke på.

Prøv du at bevæge dig ind i et hvilket som helst chatforum og skriv at du har en hanhund, så skal du bare se! Helt ok du synes indlægget var klamt. Men hvorfor i himlens navn var du nødt til at læse det når emnet burde være nok til at fortælle dig det? Når du så, efterfølgende, harmfuldt pladrer om moral og etik i en sætning, for efterfølgende at opfordre til selvmord i den næste Tjaa det eneste du opnår er at udstille din egen totale mangel på dømmekraft og selvkritik inden du postede dit indlæg.

Holder helt med dig!! Der er to fejl der! Prøv dog at se hvor glad hunden logrer med halen og kan ikke hoppe hurtigt nok på kvinden. Mener det er svar nok, dyrerne elsker det. Jeg er lidt flov over at sige det men Lad være med at koncentrere dig for længe om samme område. Lad tungen glide i forskellige rytmer og forskellige steder. Veksel for eksempel mellem strøg over og rundt om klitoris, og ned langs skamlæberne og i skedeåbningen.

Skift mellem lange bløde strøg med en bred tunge over både skedeåbning og klitoris, og små korte kild med spids tunge lige omkring og på klitoris. Suppler eventuelt med at suge klitoris ind i munden og lade tungen spille på den, efterhånden som hun bliver mere ophidset. Husk at gemme den direkte kontakt med klitoris til hun er godt oppe at køre. Så kan du til gengæld drive hende til vanvid på denne måde.

Lyt efter hendes reaktioner. Hør hvad hun mumler, stønner, og hvordan hun ellers giver utryk for nydelse. Hvis lydene vidner om ophidselse og ekstase, bliver du bare ved med det, du er i gang med, så længe du kan. Når hendes reaktioner bliver mere afdæmpede, er det ved at være tid til at prøve noget nyt. Fortsæt afvekslingen mellem det bløde og hårde, det langsomme og hurtige osv. Lad dig i stedet guide af hendes reaktion. Mens du slikker på klitoris, kan du forsøge at finde hendes G-punkt.

En kvindes G-punkt sidder ca. Hvis du ikke har mod på, eller har svært ved, at finde G-punktet , kan du bare lade en finger eller to glide ud og ind af skedeåbningen. Hvis du husker glidecreme, giver det hende en endnu bedre og dejligere følelse. Få øjenkontakt med hende ind imellem… hvis du kan måske ligger hun henført med lukkede øjne.

Smil til hende og lad hende se at du nyder det du er i gang med. Lad hende mærke, at der ikke er noget du hellere vil, end at være her med hende. Når hun nærmer sig klimaks, må du endelig ikke stoppe. Uanset om du har hold i nakken eller ondt i armen må du endelig ikke stoppe med det, du er i gang med. Det er jo åbenbart noget helt vidunderligt, du er i gang med ;-. Bliv ved til hun når op over den bølgetop. Efter en orgasme er klitoris ekstremt sensitiv. Du skal nu igen være forsigtig med direkte og hård kontakt.

Fortsæt med lange forsigtige strøg med en blød tunge eller hold eventuelt to fingre stille over klitoris og lad en vibrator forsigtigt køre ovenpå dine fingre. På denne måde sendes blide vibrationer ind til klitoris, uden at det bliver for meget.

Måske slapper hun af igen, og så kan du have held til at give hende endnu en orgasme. Multiorgasmer hos kvinder er noget helt særligt og de bliver mere og mere intense.

Det kan også være, at hun har fået nok, men så skal hun nok blidt skubbe dig til side. Uanset, så er du sikkert utroligt populær lige nu. Ekstra guf — der er et par tricks, der kan få kvinden helt op at ringe. Efter orgasmen — efter kvinden har fået orgasme, vil klitoris være utrolig følsom, men har du lyst, og har hun lyst, kan du ultra blidt slikke videre på klitoris. Ved at slikke videre kan du måske forlænge orgasmen og måske give hende endnu en, eller det kan endda føre til multiorgasmer.

Langt de fleste kvinder elsker at få slikket fisse, men det er, som beskrevet ovenover, ikke altid lige nemt at vide, hvordan man gør. Om baggrunden for bogen, der er en særdeles grundig og brugervenlig indføring i kunsten at slikke fisse, forklarer han:. Der var efterfølgende en hel del mennesker, der opfordrede mig til at skrive en bog om det, da det ikke er nogen hemmelighed, at jeg altid har været meget begejstret for lige præcis den ydelse, griner han.

I bogen giver han masser af praktiske anvisninger og tips til, hvordan man med sin tunge og mund giver kvinden den allerstørste nydelse. At slikke fisse handler dog ifølge ham ikke kun om at give nydelse, men i lige så høj grad om at nyde det selv:. Det er jo en gave, man får. Kvinders fisser er fantastiske — der er ingen grænser for, hvor forskellige de er. Det er jo en fest at få lov til at bruge sin følsomme tunge lige der.

At få lov til at lege med det allermest intime på kvinden. Og enormt dejligt at opleve kvinden give sig hen til nydelsen. Det er fantastisk lækkert at lægge sig til en fisse og ikke have en deadline — bare have tid til at nyde det. Det kan man blive helt høj af, fortæller han. Og det er der ingen grund til. Og der er intet mere charmerende og indtagende end en nyvasket fisse.

Fisser er så forskellige, og der er ingen, der er grimme. Det er sørgeligt, når nogen synes, de er grimme eller ligefrem ønsker at få dem opereret, f. Vi kan altså lide det hele! Der har virkelig været forskel på den måde, jeg gennem tiden har fået slikket fisse på. Nogle mænd opfører sig nærmest som om, de ikke ved, hvad de skal stille op med sådan en — slikker ikke til, rører ikke særlig meget, bruger ikke ordentlig tid på det og fumler egentlig bare rundt dernede.

Det er et stort turn-off. Der er mange mænd, der ikke har sat sig ind i, hvordan vi kvinder er skruet sammen forneden, og det er ret vigtigt, hvis man vil give sin kæreste en ordentlig omgang oralsex. Heldigvis har jeg nu mødt mesterslikkeren:

Escort pige sjælland gamle danske pornofilm

GRAVID ESCORT PIGE BARBIE VESTERBRO

Smil til hende og lad hende se at du nyder det du er i gang med. Kvinders fisser er fantastiske — der er ingen grænser for, hvor forskellige de er. Der er ikke noget bedre end, at stå foran en dejlig stor og bred røv, der liderlig sex slik kusse dufter af ost, som man mærker i næsen, hver gang man støder pikken ind. Og om aftenen så sidder jeg og snuser til mine egne bremsespor mens jeg ser Anne og Lotte. Hvis lydene vidner om ophidselse og ekstase, bliver du bare ved med det, du er i gang med, så længe du kan. De fleste tør bare ikke indrømme det.

Liderlig sex slik kusse