Sexhistorier dk kæmpe stor pik

      Comments Off on Sexhistorier dk kæmpe stor pik

sexhistorier dk kæmpe stor pik

Åbenbart var æblet ikke faldet langt fra stammen. Hun havde sænket sit blad og så forventningsfuldt på hende. Flyet var stort set fyldt, og efter det trange rutefly fra Kastrup til Hamburg var det ren luksus at stige om bord i den store Boeing til Thailand.

Line og Sanne skulle derned på en kombineret forretnings- og afslapningstur, og de havde aftalt, at det hele ikke skulle gå op i arbejde og møder med tekstilfabrikkerne. Efter mødet med Frederik tegnede flyveturen nu til at blive rigtig interessant, filosoferede Line.

Efter maden og to gin og tonic, som den søde stewardesse havde skænket, havde Line drukket sig mod til og lagt en plan. Én gang under maden havde hun fået et glimt af ham på gangen, og han havde vinket til hende. Han måtte være interesseret, ellers ville han vel ikke vinke, overbeviste hun sig selv om. Da filmen med Tom Hanks for længst var slut, og klokken var blevet et, snorksov hele flyet og Sanne med. Der var stille omkring Line, da hun slog bakken op og gik op ad midtergangen.

Hun vidste ikke helt, hvordan hun skulle komme til at tale med ham, men heldet var med hende, for i det samme kom Frederik ud gennem et lille forhæng. Hun smilte frækt og håbede, han fangede hendes hensigt. Lad mig lige gøre klar og få andenpiloten til at afløse mig.

Hvor var han lækker! Hun tog en dyb indånding. Et øjeblik efter var han tilbage. Cockpittet var mindre, end Line havde forestillet sig, og hun lyttede fraværende, mens Frederik fortalte hende om instrumenterne. Udenfor var det kulsort, og Line kunne se deres spejlbilleder i vinduerne. Derefter tog han hende hen til deres sovegemakker, som bestod af et lille rum med to køjer og et par stole og et lille te-bord.

Han så et øjeblik forbavset ud, men gik tættere på og trak hende ind til sig. Deres læber mødtes, og hun nød duften af ham og fornemmelsen af hans muskuløse arme rundt om hende. Hurtigt blev kyssene mere krævende, og de krængede utålmodigt tøjet af.

Hurtigt stod Line kun i trusser og Frederik i boksershorts. Hun stirrede betaget på den store bule under stoffet. Da Frederiks læber bevægede sig ned ad hendes hals og videre ned til hendes ene bryst, lukkede Line øjnene og stønnede svagt. Hans læber og tunge strejfede hendes ene brystvorte.

Han kærtegnede hendes baller med hænderne, sank ned på knæ og skubbede Line op ad den ene stol. Hun satte sig på armlænet, og han spredte hendes ben, så ansigtet var ud for hendesglatbarberede skød.

Behændigt flåede han hendes trusser til side og kyssede indersiderne af hendes lår. Tog sig god tid, hvor han skiftevis kyssede og slikkede området. Line gav sig hen. Trak ham ind til sig, mens hun stødte frem med hofterne. Endelig gav han efter og  strejfede hendes klitoris med tungespidsen. Slikkede og sugede, imens han lod to fingre glide op og taktfast støde frem og tilbage. Det er bare ikke nok.

Han er væk nu. Han har fået det, han kom for, og hun er sur og skuffet. Hun putter mælk og to sukkerknalder i kaffen. Det plejer at hjælpe. Sukker jager surhed væk. Hun tager en tredje. De har opført denne forestilling en hel vinter, et helt forår, og nu, hvor sommeren snart er forbi, gør de det stadig. Hun har skam mødt ham i nabobutikkerne mange gange. Inde hos kineserne, nede i kiosken, inde hos grøntsagsaraberen, hvor hun gjorde et stort nummer ud af at beføle auberginerne, mens hun skottede til ham ud ad øjenkrogen og forgæves forsøgte at gøre sig forståelig på kropssprog: Lad mig røre ved den denne gang; lad mig sætte mig på den.

Men han tog bare et glas med karrypasta ned fra hylden og gik hen til kassen og betalte. Og drev hende igen til vanvid. Hun er med på den med at ikke-se hinanden, men derfor kan man jo godt føre en slags samtale på helt almindeligt kropssprog.

Hun vender sig irriteret fra køkkenvinduet og går ind og får tøj på. Ud af hovedet med ham. Der er ting, der skal gøres. Hun skal faktisk købe auberginer nu og se at komme til Tisvilde. Bitten og Thea vil lave persisk auberginesalat i sommerhuset, og hun skal levere sine bedste Vesterbroingredienser og dermed gøre deres tøseaften til en kulinarisk uforglemmelig oplevelse.

Snart står hun med weekendtasken og en kæmpepose fuld af kæmpeauberginer ved det store, forgrenede vejkryds ved Bellahøj. Det er alt for besværligt at komme til Tisvilde med tog, og bil har hun ingen af, så her står hun igen med tommelfingeren fremme. Det er altid mænd, der tager hende op, og de vil alle sammen knalde. Når de bliver ubehagelige, og det er kun sket et par enkelte gange, har hun et par tricks og en effektiv lille tingest i tasken. Det er lettest om sommeren, især i shorts — silende regn er det værste.

De vil ikke have deres bil til at lugte af våd hund, og de gider ikke kæmpe med alt det regntøj. Men solen skinner i dag, hun sveder og hendes ben er flotte og brune.

Hun har knap nok stukket tommelfingeren ud, før en sort Golf standser. Hun når at sætte sig ind, inden hun genkender ham. Og ja, så heldig kan man være — efter en lang, lang vinter; omsider. De lader som ingenting. Det er sådan, det skal være. Han spørger, hvor hun skal hen, og da han hører, hun skal til Tisvilde, kalder han hende heldig. Hun kigger på sine lår og elsker dem. Mens hun gør det, er hun fuldt ud i stand til at lade blikket rage på hans krop. Hans mundvige smiler en anelse.

Han holder blikket på vejen. Hele tiden føles det, som om der udgår noget voldsomt fra ham, noget elektromagnetisk, noget hypnotisk, nogle hormoner, der er så store, at man burde kunne se dem. Det er, som om han tigger hende om at lægge hånden på hans lår, og så alligevel ikke: Han kører jo bil: Kigger ligeud og siger ikke ord; overhaler behændigt langsommere biler med en gennemsnitshastighed på Hun herser med sin arm nu.

Den spænder op og vil simpelthen ligge på hans lår; den vil. Men det må den ikke. Han kører, det er farligt. Men samtidig siger hans mundvige det modsatte — det der lille krøl tigger om det, nej, det er en befaling: Læg din hånd på mit lår, din lille tøjte, og jeg spidder dig, til du revner.

Måske er han i virkeligheden bare flov over, at de nu befinder sig i en situation, hvor de kan tale sammen, efter alle disse måneder, otte i alt, hvor han har onaneret med hende som sin alt for villige tilskuer. Selvfølgelig er han ikke flov. Det var ham, der tog hende op, fuldt bevidst om, hvem hun var.

Og hvordan hun så ud uden tøj på. Hvorfor siger han ikke noget? Hun ville frygtelig gerne have, at de førte en form for samtale, der kunne fjerne al den sitren og pulseren, der fylder bilen. Men hun kan ikke få et ord frem.

De kører gennem Hillerødmotorvejens trøstesløse landskaber og hæslige cementstøjdæmpere, og nu tager han afkørselsrampen mod Frederikssund. Hun bliver forvirret, forlader sin fantasi. Nu slår han mig ihjel. Ved det næste røde lys, lægger han en hånd på hendes lår, og berøringen sender chokbølger direkte ned mellem hendes ben.

Hans sorte øjne er lige her, og de kigger på hende med det samme blik, som hun kender fra altanen. Det sorte blik, der får hende til villigt at tage tøjet af i køkkenet hver eneste morgen. Da lyset skifter til grønt, banker han Golfen op til 90 i andet gear, overhaler to biler og kører videre mod skoven.

Hun ville gerne spørge ham, hvor han skal hen. Hvad han skal i Frederiksværk. Hvor hans kone er. Hvilke tanker, der kredser i hans hjerne lige nu, og når han onanerer til hendes stripper-orkestrering. Hun ville gerne spørge ham, hvem han i det hele taget er. Men hun sidder bare stum og åbner og lukker munden som en fisk. Hun spørger ham, hvad skoven hedder, og hendes stemme lyder som en kvækken. Han svarer ikke, men svinger ind på en rasteplads og parkerer.

Stiger ud og åbner døren for hende med et enkelt "Kom! Hun kigger på ham, før hun stiger ud, prøver at lodde, om hun skal myrdes eller knaldes. Det hjælper ikke spørge; det ville bare lyde dumt. Hun følger efter ham ad en lille sti ind i skoven. Smågrenene er mærkbare i de åbne sandaler. Hun har lyst til at spørge, hvor de skal hen, men igen — han kan jo svare, som det passer ham.

Hun forstår ikke, at hun ikke bare løber, hurtigt den anden vej. Vender om på hælen og bare løber væk. Men hun følger efter ham dybere og dybere ind i skoven, til de kommer til en gruppe tætte buske, der våger over en lysning ved siden af en eng, som kan skimtes gennem deres tætte bladhang.

Han vender sig mod hende og kommer helt tæt på hende i én sugende bevægelse, så T-shirtstoffet gnider mod hendes bomuldsbluse. Hun kan lugte hans ånde og hans krop. Han har spist pebermynte. Kroppen og kinden og øret lugter af sæbe. Hans mund kommer tættere og tættere.

Om lidt dør hun. Enten dør hun rigtigt, eller også dør hun en lille smule i en af sit livs mest skingrende ekstaser.

.

I sengen lå hun midt i en varm blænnende solstråle. Hun kunne ikke sove og tænkte på fyren på værtshuset. Hendes fingre kærtegnede hendes fisse gennem stoffet til trusserne og hendes brystvorter blev hårde. Hun spredte let hendes lange lyse ben og sparkede dynen på gulvet. Hun mærkede en let snurrer mellem benene, da hun lirkede en finger mellem hendes fugtige skamlæber og fandt sin strittende klitoris.

Hun skiftevis gned på sin strittende hudflade og stak fingeren op i sig selv. Fingeren gled dybere op i hende for hver gang, og midt i byggelarmens ophold kunne hun høre sin egen vejrtrækning og de små klistrende lyde fra hendes våde lille fisse.

Hun havde svært ved at holde sig tilbage og hun kom hurtigt i nogle små klynk, bidende i overlæben og i små krampetrækninger, der fik hendes store ungpigebryster til at sitre.

Hun vendte sig stakåndet om på maven og rakte ud efter glasset på bordet, da hun stirrede lige ind i håndværkerens øjne, ude på stilladset. Med et lille skrig trak hun dynen op fra gulvet og krøb sammen i hjørnet. Han trådte ind gennem vinduet til hendes soveværelse og i nærmest angstagtig stemning spurgte hun hvad han ville? Og at hun ville ringe til politiet! Håndværkerens styrede lydløst over mod hende og flåede t-shirten af, det behårede trænede bryst viste mandigt at han udførte hårdt arbejde.

Brystvorterne på ham var små, mørke og hårde, gemt i behåringen. Hvad skulle hun gøre? Vil han voldtage hende? Var hun i fare? Men med et slog han den dybeste og sødeste stemme an, og forklarede blidt at han havde betragtet hende lege med sig selv og aldrig havde været så tændt før.

Han ville gå igen, hvis hun ønskede dét, men han skulle kun bruge 30 sekunder mere! Hun åbnede sin mund og kiggede ham i øjnene. De grønne smukke øjne smilede både begærligt og venligt til hende da den salte smag af pikken åbnede sig i hendes mund. Hun smagte på pikken, på skaftet, på hovedet, på præspermen der glinsende sad på tippen. Marias fisse, som lige havde gennemgået en orgasme, snurrede og dunkede, og væden trak ud i hende igen.

Håndværkeren skubbede hende blidt om på ryggen, gled ned mellem hendes ben og hun kunne mærke skægstubbene berøre hendes inderlår, før end tungen, der slikkede uden på hendes opsvulmede ydre skamlæber og hendes trimmede fisse. Hun mærkede han spredte hendes skamlæber med 2 fingre og mærkede hvordan tungen arbejdede sig op i hende, og hørte ham slubre let, da han smagte på hendes safter.

Han holdt fast om hendes store bryster, der de første små krampetrækninger startede. Hun havde aldrig haft mere end een orgasme ad gangen, så hun blev overrasket over at mærke den næste komme rullende, sitrende varm, snurrende, startende  dybt i mellemgulvet…..

Alene pikhovedet var nærmest umuligt at trænge ind i hende, men rykvist bredte varmen og følelsen af ultimativ liderlighed sig i Maria. Da pikhovedet var trængt op i hende begyndte skaftet langsomt at glide op i hende og hun kunne se hvordan skamlæberne var fuldstændigt omsluttet de enorme pik og første gang han lavede en indtrængende bevægelse måtte hun støde ham fra sig i smerte.

Med et højt svub gled han ud, men grådigt tog han fat om sin store pik og førte den op i hende igen…. Hun holdt rundt om hans stramme røv og grinte forpustet.

Håndværkerens blik var ændret. Grådigheden aftegnede sig i ansigtet og den strittende store pik var ikke kommet endnu. Hun beklagede sig forgæves, da han styrende rejste hende op på alle 4 og spredte hendes frodige baller, så han kunne se hendes våde indsmurte orgasmeramte fisse. Den tykke pikke borede sig op i hende, hans hænder fandt hendes hårdtprøvede klitoris og han trængte dybere op i hendes snævre indre. Hun havde følelsen af smerte og liderlighed samtidigt, hun mærkede pikken stenhård og hørte de svubbende, klisterede lyde, deres åndedræt og duftede sexen mellem dem.

Han vejrtrækning fortalte han var på vej og pludselig mærkede hun også en finger nærme sig hendes røvhul. En zone ingen før havde fået lov til at røre, men det grænseoverskridende nærmeste voldtægtsagtige scenarie havde ryddet al fornuft af banen. Da hans tommelfinger trængte op i hende røvhul, startede en ny følelse af kilden og hendes i forvejen smertende udpinte fisse trak sig sammen om den kæmpe pik. Maria forsvandt ind i noget der mindede om en orgasmetåge og der kom lyde fra hendes hals hun ikke vidste hun have.

Pikken i fissen, fingeren i røven, fingeren på klitoris smeltede sammen og da hun mærkede hvordan hans gigantiske tykke pik trak sig sammen og hørte ham stønne højt og hæst, og mærkede hvordan hans pik rytmisk trak sig sammen og sprøjtede store ladninger af sæd op i hende, kunne hun ikke mere….

Hun hørte gennem hendes orgasmerus, at han skyndsomt tog sit tøj på, kyssede hendes ryg og baller og hurtigt forsvandt ud gennem vinduet igen. Tilbage var kun Maria, sommervarmen og de små vindpust der kærtegnede hendes lår medens hun sov dybt og udmattet. Escort5 sex og escort annoncer. Så sagde hun til mig " stik mig lige nogle penge"!..

Så sagde hun vises, du skal nok ikke vente på mig! Jeg kommer sikkert ikke hjem i nat.. Det var gået hen og blevet 2 om natten.. Så fik jeg en sms.. De er mega lækre..! Så fik jeg besked efter en time," jeg smutter hjem til dem" Jeg tænkte nej nej, det kan hun ikke gøre mod mig..! Så skrev jeg " se så at komme hjem i en fart ellers slår jeg op med dig"!

Hun åbnede selv døren. Så sagde hun til mig, "sæt dig ned, nu skal du se hvordan man rigtig bliver kneppet i hoved og røv af 2 kæmpe pikke"! Jeg satte mig ned på stolen.. De 2 fyrer stod og grinte af mig, så smid de trøjerne.. De var godt trænet! Så jeg var blevet godt bange for at sige noget..

Hun satte de 2 fyrer ned på sofaen, "smid bukserne drenge hvis hvad i har til min kæreste, han har den mindste pik nogensinde.. Det var 2 kæmpe køller, den ene han var sikker 26 cm imens den anden var i hvert fald 24 cm de var også sindssyge tykke.. Jeg tænkte nej nej, de flækker hende midt over med de kæmpe pikke..! Hun gik ned på knæ, og begyndte at sutte.. Hun kunne knap nok få den i munden.. Hun spyttede og brugte begge hænder.. Op og ned på pikken.. Så begyndte hun at. Det løb næsten ned af deres pikke med spyt..

De var helt våde.. Så satte hun sig på sofaen.. Drenge " knep mig foran min lille svanse. Hun lagde sig ned på sofaen i doggystyle imens hun kiggede på mig.. Så gik den ene fyr bag ved hende.. Så pressede han den op i hende.. Så sagde hun åhhhhh det er godt, længere ind længere ind,,åhhhhhhh Knep mig Knep mig knep. Kan du se din lille vatpik, kan ikke en skid,, De ved hvordan en kvinde som mig skal kneppes..!

De løftede hende hen til mig, så fik hun stående pik.. Det løb ned med safter fra hendes barberet fisse og så ned af hendes ben Imens hun fik kæmpe pik, spyttede hun mig i ansigtet, og "sagde hold kæft du er bare en svans.. Du kan ikke en skid, din bøsse! Se de her drenge, de er dygtige.. Kig på deres kæmpe pikke, se hvor store de er..!

Jeg var jo godt bange, for de der drenge hun havde taget med, så jeg åbnede min bukser.. De stod også grinte af mig, hahaha du har ret, han er godt nok lille hahaha". Efter 2 timer, hvor de havde kneppede hende rundt i hele huset, kom de tilbage til stuen hvor jeg sad på min stol.. Så lagde hun sig ned foran mine ben, så vendte hun ryggen til mig. Jeg holdte håret for hende, så stod de to drenge med deres kæmpe pikke og spillede pik foran ansigtet på min kæreste.. Hun lå også og fik leget med hendes gennem banket fisse..

Kom mig i munden og i fjæset.. Smør mig ind i jeres sperm, please drenge,," lå hun og stønnede..

Sexhistorier dk kæmpe stor pik Gratis Dansk Porn Sex Historier Dk Krejbjerg Gaarde Buttede Piger Amatør Kvinder Piger, der får pik bangkok thai massage hillerød Frækt Sex Escort Hillerød. Men hun vil altså op og ha en solid 23 cm pik som var godt tyk.. Så tyk at hun knap nok Kig på deres kæmpe pikke, se hvor store de er..!" "Åben din bukser nu!. 3. jun Idag PornHub stor røv, røv, stedmor, store bryster, milf, kæmpe pik, body thai massage vejle bordeller danmark lille udsnit af hvad escort pige odense Alle frække erotisk Historier sexnoveller sexhistorier gratis sexnoveller.

Sexhistorier dk kæmpe stor pik

Sexhistorier dk kæmpe stor pik